Red Bull 400 Štrbské Pleso

Podujatie Vysoké Tatry

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Bežecké podujatia, Športové podujatia
Web podujatia:
redbull.sk/400
Web organizátora:
redbull.sk/400
Ďalšie podujatia v meste Vysoké Tatry

V sobotu 3. augusta 2019 budú Vysoké Tatry po druhýkrát dejiskom krátkeho, ale extrémneho výbehu na skokanský mostík zo série Red Bull 400. Registrácia na najnáročnejšiu bežeckú výzvu tohto leta je spustená a na štarte je miesto pre 600 mužských a 200 ženských účastníkov. Ak sa necítite na celých štyristo metrov, tak si ich môžete pekne rozkúskovať s partiou kamarátov a registrovať sa ako jeden z 50-tich štafetových tímov.

Štrbské Pleso patrí medzi dvadsiatku lokalít v sedemnástich krajinách, ktoré hosťujú zastávku tohtoročnej „štyristovkovej“ sezóny. Na najnáročnejší výbeh do kopca sa tento rok pripravili skokanské mostíky a doskočiská od Kazachstanu cez český Liberec, Zakopane v Poľsku až po Južnú Kóreu či Kanadu.

Na Slovensku prebehnú preteky na legendárnom veľkom mostíku vo Vysokých Tatrách s novým označením HS 136 (K 120 po starom). A bude to rozhodne výzva, ktorá stojí za prekonanie. Čaká vás 400-metrová trať, so 125 metrov vysokým mostíkom, ktorý ma 37° sklon a nachádza sa vo výške 1346 m n. m.

Neváhajte a prihláste sa ešte dnes. Dajte dokopy partiu a poďte si otestovať nielen fyzickú, ale aj psychickú výdrž. Registráciu a ďalšie informácie o pretekoch nájdete na webe redbull.sk/400.

Meno organizátora: Be Cool
Fotografie
Podobné podujatia