Red Bull Dance Your Style

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Kultúra, Zábava, párty
Web organizátora:
redbull.sk/danceyourstyle
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Tretí septembrový víkend ovládne naše hlavné mesto tanečný súboj, v ktorom o víťazovi rozhodujú diváci. Na Slovensko sa po roku vracia Red Bull Dance Your Style. Priestory Fakulty architektúry STU 21. septembra 2019 roztancuje šestnástka slovenských street dance tanečníkov.

Funk aj pop, reggae aj rock, odležané klasiky aj známe hitovice. DJ prekvapí nečakanými tónmi, na ktoré tanečníci vôbec nie sú pripravení ani zvyknutí. Red Bull Dance Your Style ponúka voľnosť a priestor na kreativitu s dávkou šoumenstva a úlohu poroty prenecháva v rukách davu. Už o pár dní sa môžete tejto zodpovednej funkcie zhostiť aj vy. Príďte osláviť tanec a svojím hlasom rozhodnúť o víťazovi, ktorého pošlete na svetové finále. Viac ako 50 lokálnych zastávok v 30 krajinách vyvrcholí 12. októbra 2019 v Paríži, za účasti najlepších tanečníkov z celého sveta.

Poďte si do Bratislavy vychutnať zmes štýlov – tanečných aj tých hudobných. Popping, locking, breaking v súbojoch jeden na jedného. Red Bull Dance Your Style bude opäť spontánny, plný výziev a s víťazom, o ktorom rozhodne ľud. Hlasovaním s červenými a modrými kartami ovplyvníte postup svojich favoritov do ďalších kôl, a určíte aj absolútneho kráľa či kráľovnú parketu. O srdcia a hlasy davu budú na druhom ročníku tanečného súboja pod holým nebom bojovať skúsení účastníci z minulého roka, ale aj nováčikovia v hre.

Pozrite si fotky a videá z roku 2018, aby ste vedeli, na čo sa môžete tešiť a pre viac info sledujte web redbull.sk/danceyourstyle a event na Facebooku.

Meno organizátora: Red Bull Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia