RED BULL NEYMAR JR’S FIVE 2019 – KVALIFIKÁCIA BANSKÁ BYSTRICA

Podujatie Banská Bystrica

Už tento víkend pokračuje lokálna kvalifikácia Red Bull Neymar Jr’s Five 2019. Druhou zo štyroch zastávok globálneho futbalového turnaja na Slovensku bude Banská BystricaV sobotu 1. júna zabojujú desiatky tímov na umelom trávniku Štadióna SNP Štiavničky o postup na národné finále. To bude v Bratislave 15. júna, kde sa rozhodne o šampiónoch, ktorí pôjdu našu krajinu reprezentovať do Brazílie.

Druhý ročník Red Bull Neymar Jr’s Five na Slovensko opäť prinesie desaťminútové intenzívne zápasy v štýle piati na piatich bez brankára. Prihlásiť sa môžu zmiešané (mužské) a ženské tímy. Aj na bystrickej zastávke bude znova jeden vybraný tím koučovať skúsený Laco Borbély.

Red Bull Neymar Jr’s Five je turnajom známeho brazílskeho útočníka Neymara Jr, ktorý prostredníctvom futbalu spája celý svet. Pravidlá hry sú jednoduché - zápasy sú rýchle, technické a trvajú maximálne desať minút. Hrá sa na malom ihrisku, bez brankára, piati na piatich. Keď jeden tím skóruje, ten druhý prichádza o hráča. Registrovať sa môžu tímy z celej krajiny (mužské, ženské, zmiešané), v ktorých musí byť minimálne päť a maximálne sedem hráčov vo veku 16 až 25 rokov (v každom tíme sú povolení dvaja hráči, ktorí môžu mať viac ako 25 rokov). Registráciu nájdete na redbullneymarjrsfive.com/sk.

Meno organizátora: Red Bull Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia
Banskobystrický maratón
Overené podujatieBanskobystrický maratón
Europa SC, Banská Bystrica
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec