RED BULL NEYMAR JR’S FIVE 2019 – KVALIFIKÁCIA KOŠICE

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Futbal, Iné podujatia, Športové podujatia
Web organizátora:
redbull.sk/neymar
Ďalšie podujatia v meste Košice

Už tento víkend začína úvodná lokálna kvalifikácia Red Bull Neymar Jr’s Five 2019. Prvou zo štyroch zastávok globálneho futbalového turnaja na Slovensku budú Košice. V sobotu 18. mája zabojujú desiatky tímov na umelom trávniku Súkromného športového gymnázia Košice o postup na národné finále. To bude v Bratislave 15. júna, kde sa rozhodne o šampiónoch, ktorí pôjdu našu krajinu reprezentovať do Brazílie.

Druhý ročník Red Bull Neymar Jr’s Five na Slovensko opäť prinesie desaťminútové intenzívne zápasy v štýle piati na piatich bez brankára. Registrácia je dostupná online a prihlásiť sa môžu zmiešané (mužské)ženské tímy. Aj na košickej zastávke bude znova jeden vybraný tím, podobne ako minulý rok v Prešove, koučovať skúsený Laco Borbély.

Red Bull Neymar Jr’s Five je turnajom známeho brazílskeho útočníka Neymara Jr, ktorý prostredníctvom futbalu spája celý svet. Pravidlá hry sú jednoduché - zápasy sú rýchle, technické a trvajú maximálne desať minút. Hrá sa na malom ihrisku, bez brankára, piati na piatich. Keď jeden tím skóruje, ten druhý prichádza o hráča. Registrovať sa môžu tímy z celej krajiny (mužské, ženské, zmiešané), v ktorých musí byť minimálne päť a maximálne sedem hráčov vo veku 16 až 25 rokov (v každom tíme sú povolení dvaja hráči, ktorí môžu mať viac ako 25 rokov). Registráciu nájdete na redbullneymarjrsfive.com/sk.


Meno organizátora: Red Bull Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia