RED HOT CHILI PEPPERS

Podujatie Bratislava

RED HOT CHILI PEPPERS

Nový mestský typ hudobného festivalu LOVESTREAM FESTIVAL Bratislava 2022 prinesie na druhý júnový víkend do Bratislavy 3 dni skvelej hudobnej nádielky priamo na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave. Samotný festival budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania - Národný futbalový štadión na Tehelnom poli.
Jedna z najväčších a najslávnejších kapiel na svete, ktorá patrí medzi najpredávanejšie kapely všetkých čias, zavíta na Slovensko!

Legenda RED HOT CHILI PEPPERS vystúpi v Bratislave 12.6.2022 v rámci LOVESTREAM FESTIVAL. Jedná sa o úplne nový festival v našich končinách, na ktorom okrem tohto svetového mena pribudne ešte zopár skutočných lahôdok, ktoré zatiaľ necháme zahalené rúškom tajomstva. Už teraz vám však vieme sľúbiť, že na tento festival bude Slovensko spomínať ešte poriadne dlho!
RED HOT CHILI PEPPERS vystúpia v tradičnom zložení a s gitaristom Johnom Frusciantem. V období pandémie pracovali na novom albume, ktorého oficiálne vydanie je oznámené na 6. mája 2022. Slovensko tak bude medzi prvými krajinami na svete, ktoré započujú čerstvé novinky naživo. Na Slovensku doposiaľ nehrali a tak sa jedná o prvý a možno aj posledný koncert u nás.

Podujatie sa uskutoční za dodržania aktuálnych protiepidemiologických opatrení platných v čase konania podujatia.

Jednodňová vstupenka na nedeľu 12.júna zaručí koncert Red Hot Chili Peppers a ďalších minimálne piatich kapiel a fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Konkrétne mená ostatných kapiel budú zverejnené čoskoro.

otvorenie brán od 12:00 hod.

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava