Red Rock Fest 2018

Podujatie Častá

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Častá

Red Rock Fest 2018

Zažite rockové šialenstvo na Červenom Kameni už toto leto!

5 inšpiratívnych kapiel zo Slovenska a z Českej republiky predvedú silnú dávku hard-rockového umenia v renesančno-barokovom prostredí. Vďaka agentúre La Plata Production odštartuje prvý ročník festivalu vo veľkom štýle so znamenitými legendami československého hardrocku. Medzi headlinerov patrí český unikát – kapela CITRON, ktorá sa okrem kvalitnej hudby postará aj o atraktívnu svetelnú šou. Medzi účinkujúcimi nájdeme aj kapelu, ktorej extravagancia nepozná hraníc, najmä pre výbornú speváčku Janu Uriel Kratochvílovú spolu s Illuminati.ca. The Gang zo Slovenska je kapela, s vyše 5 ročným pôsobením na slovenskej hudobnej scéne s jedinečným zvukom podobajúcim sa kapelám svetového formátu. The Paranoid a Into the zoid premenia stage na nezabudnuteľné miesto plné živých a korenených momentov rockových variácií. Vychutnajte si kvalitnú hudbu s dobrým pivom v ruke pod holým nebom rovno pod hradbami Červeného Kameňa.

Citron: Kapela odštartovala svoju dráhu v rokoch hard-rockového zrodu- 70. Rokoch 20.st. Ide o LEGENDU československého rocku a heavy metalu.

Jana Uriel Kratochvílová: Kto nepozná malú blondínku českého pôvodu žijúcu v Londýne, s príjemným hlasom rockového rázu a so známym hitom ,,V stínu kapradiny“, ten nie je človekom. Energické vystúpenie spolu s chlapcami z Illuminati.ca bude určite stáť za pozretie.

The Gang: Je zmesou tvrdých rockových vecí v kombinácii s moderným zvukom a čistou energiou, vytvárajúcim intenzívny a dynamický zvuk. Kapela nasleduje dedičstvo hard-rockových legiend 20.storočia.

The Paranoid: Sympatická štvorica chalanov Rob Raven (spev), Roman Birkuš (gitara spev), Patrik Sýkora (basgitara), Miloš Zaujec (bicie) už majú za 15 ročné pôsobenie čo-to odohrané, no na druhej strane dodajú festivalovému duchu mladý rockerský výraz dynamického rock- screamo štýlu. Obehali najväčšie festivaly na Slovensku ako napr. Topfest, Hodokvas, Červeník, Hardfest, Eko fest a mnohé‚ dalšie..

Into the zoid: Kapela z malého mesta, no s odvážnymi činmi v rockovom svete. Aj tak by sa dala charakterizovať štvorica rockových hudobníkov s nádychom grunge z Veľkého Krtíša. Zloženie kapely: Jaroslav Šajgalík (Midnight Scream), Martin Kliment (ex – Law to Decide), Dano Strenátka (ex – Humana, ex – SHED, ex – SO-DA), Roman Messerschmidt.

31
Aug 2018
19:00

Hrad Červený kameň, Častá

Fotografie
Podobné podujatia