Reprezentačný ples mesta Lučenec 2017

Podujatie Lučenec

Reprezentačný ples mesta Lučenec 2017

Mesto Lučenec Vás pozýva ne krásny Reprezentačný ples mesta Lučenec. V nádherných priestoroch synagógy sa udeje plesová udalosť roka. Príďte zažiť synagógu tak ako ju nepoznáte a vychutnajte si bál ako z rozprávky!
V programe sa Vám vo veľkej miere predstavia aj lučenčania, ktorí sa vo svete nestratili a zviditeľňuju svoje rodné mesto.

Fantastický večer otvorí aktuálna miss SR, lučenčanka, Kristína Činčurová. Krásnou otváracou choreografiou, nacvičenou špeciálne pre túto príležitosť sa predvedie úspešná tanečná škola Dance Attack.

Hlavný hudobný hosť pricestuje z Prahy. Prítomných skvelo zabaví nestarnúci fenomén československého šoubiznisu, spevák a tanečník, Jiří Korn.

Tanečnému parketu bude vládnuť legendárny šestnásťčlenný orechester Gustav Brom Big Band. Toto elitné hudobné teleso je tvorené z najlepších českých a slovenských hudobníkov! Aj v tomto orchestri má Lučenec zastúpenie v podobe jedného z najlepších jazzových slovenských saxofónistov, Miroslava Poprádiho.
V Prahe sa uchytil aj ďalší účinkujúci lučenčan, husľový virtuóz Marek Balog, ktorý svojím inštrumentálnym umením podčiarkne vysokú úroveň plesu.

Jedinečnosť večera umocní vizuálnym umením aj svetovo uznávaný laserový technomaginár, pán spektakularity Rudolf Tuček.

Podujatím Vás bude sprevádzať známy redaktor hlavných správ RTVS, lučenčan, Viliam Stankay.

Ku dobrému plesu patrí samozréjme aj gastronomický zážitok. Aby sa hostia cítili dobre a netrápil ich hlad, sa postarjú špičkový kuchári a personál zo známej reštaurácie Tančiareň Franz. Kulinárski majstri pripravia delikátnu večeru, a na neskorší večer a noc exkluzívny nočný raut.

Samozrejmosťou bude aj fantastická tombola so skutočne zaujímavými a vysoko hodnotnými cenami.

Ples v synagóge bude len jeden.... Nepremeškajte tento výnimočný večer v spoločnosti priateľov, príjemnych ľudí, skvelej hudby, kvalitného programu a vynikajúcej gastronomie!

Vstupné: 45,- Eur/ osoba - sedenie na empore
50,- Eur/ osoba - sedenie na prízemí
V cene vstupenky je zahrnuté: prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, víno, minerálna voda, nočný raut v podobe švédskych stolov, bohatý kultúrny program.

Predpredaj vstupeniek len na Mestskom úrade, číslo dverí 147 u p. Šnúrikovej.

Tešíme sa na Vás!

Fotografie
Podobné podujatia