Retrotančiareň so Slovak TANGO

Podujatie Liptovský Mikuláš

Retrotančiareň so Slovak TANGO

Retrotančiareň so Slovak Tango
Priaznivci retro a skvelej zábavy,
po minuloročných priaznivých ohlasoch Vás aj tentoraz v záhrade Múzea Janka Kráľa čaká už tretí ročník podujatia plné jazzu, swingu a elegancie. Štýlové cestovanie v čase, počas ktorého sa určite nebudete nudiť, je pre Vás pripravené už v piatok 14. júla. Hudobno-tanečné podujatie bude spomienkou na zábavy mikulášskej spoločnosti spájajúce históriu nášho mesta s noblesou vtedajších tančiarní. Podujatie o 21.00 hod. otvoria staré melódie z čias prvej republiky v podaní skupiny Slovak tango, ktorá Vás bude sprevádzať celým večerom. Prinesú slávne evergreeny slovenskej populárnej scény z dielní Gejzu Dusíka, Pavla Braxatorisa aj mikulášskeho rodáka Dušana Pálku.
Nepremeškajte projekciu historických fotografií Liptovského Mikuláša a vychutnajte si jazdu automobilovými veteránmi s Veteran Club Liptov po Námestí osloboditeľov. Siahnite do zabudnutých kútov šatníka starých rodičov, inšpirujte sa originalitou bazárov a vytvorte si odev pripomínajúci eleganciu spred druhej svetovej vojny. Nechajte sa zvečniť v našom dobovom fotografickom salóne a odneste si tak jedinečnú spomienku.
Zaspomínajte si na časy dávno minulé a zažite večer plný skvelej atmosféry!
Radosť, jazz, swing a eleganciu 30. rokov 20. storočia zažijete na našej Retrotančiarni v PIATOK 14. 7. od 21.00 do 02.00 HOD. na nádvorí Múzea Janka Kráľa.
Vstupné: 9€
Zakúpte si vstupenku na toto jedinečné podujatie už dnes v predpredaji v pokladni Múzea Janka Kráľa za zníženú cenu 6€. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie neuskutoční, vstupné Vám vrátime v plnej výške.
Program: Koncert a tanečná zábava so Slovak tango
Prehliadka automobilových veteránov na Námestí osloboditeľov
Projekcia historických fotografií mesta na nádvorí múzea
Tanečná zábava s možnosťou zakúpenia občerstvenia
Dobový fotoateliér
Dobový odev v duchu 30. až 50. rokov 20. storočia vítaný!

Miesto konania podujatia: Múzeum Janka Kráľa, Námestie osloboditeľov 31, Liptovský Mikuláš
Dátum začiatku podujatia: 14. Júla 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Júla 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0837N 19.6117E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Retrotančiareň so Slovak TANGO

Meno organizátora: Múzeum Janka Kráľa
Fotografie
Podobné podujatia