Richard Müller pod hradbami

Podujatie Smolenice

Smolenický zámok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.smolenickeleto.sk
Ďalšie podujatia v meste Smolenice
Podrobnejšie informácie: https://www.facebook.com/events/2230697670511260/

Hudobný velikán Rišo Müller zavíta do Smoleníc

 

Richard Müller je jeden z mála slovenských muzikantov, ktorý dokáže osloviť mladšie aj skúsenejšie publikum. Okrem talentu má totiž výnimočnú osobnosť a aj vďaka jeho úprimnosti k fanúšikom sú jeho koncerty nezabudnuteľné. Tešíme sa, že táto hudobná legenda prijala pozvanie vystúpiť v rámci festivalu Smolenické kultúrne leto. Čarovné prostredie šľachtického zámockého parku rozozvučí svojim hlasom už 9. júna.

 

Koncert sa uskutoční na špeciálnom mieste, v prírodnom amfiteátri pod hradbami Smolenického zámku. Jedinečná akustika tohto miesta v spojení s dychom histórie posunie tento hudobný zážitok na úplne inú úroveň. Návštevníci si spolu s niekoľkonásobným Zlatým Slávikom zaspievajú notoricky známe hity, no tiež jeho novšie diela. Rišo Müller je unikátny hudobník, ktorý svoj repertoár neustále dopĺňa o nové piesne, alebo originálne úpravy tých starších. Staňte sa súčasťou tohto výnimočného hudobného zážitku, alebo ho doprajte svojim blízkym. Do konca marca, alebo na prvých päťsto vstupeniek, platí zvýhodnená early bird ponuka. Lístky je možné zakúpiť na Predpredaj.sk.

 

Smolenické kultúrne leto je projekt, ktorý dodáva čarovnému prostrediu Malých Karpát celkom nový rozmer. Teší nás, že pri rozprávkach, príjemnej hudbe a vôňach dobrého jedla sa tu môžu stretávať susedia, známi aj návštev­níci zo širokého okolia. Veľmi radi takto prinášame náš kúsok k tomu, aby Smolenice každé leto ožívali v tónoch lokálneho rodinného festivalu. Také je Smolenické kultúrne leto!

 

Nie je však len o rozprávkach, zábave a hudobných zážitkoch. Skutočný zmysel nám tento projekt dáva nielen pri pohľade na spokojných návštevníkov… ale keď môžeme navyše pomôcť aj dobrej veci. Preto tento rok venujeme 2% z ceny každého predaného lístka na päticu našich podujatí na liečbu malej Emky Krajčírovej. Na mieste sa tiež môžete tešiť na Kreatívny kútik Nadácie Adeli a projektu Hendikup. Príďte sa s nami zabaviť do Smoleníc a prispejte tým aj na dobrú vec!

 

 

Meno organizátora: Smolenické kultúrne leto
Fotografie
Podobné podujatia