RICHARD MÜLLER na zámku

Podujatie Pezinok

RICHARD MÜLLER na zámku

Exkluzívny koncert RICHARDA MÜLLERa si môžete prísť vychutnať pod holým nebom na nádvorí 800 ročného zámku v Pezinku, zámocká letná atmosféra bude na nezaplatenie.

Richard Müller je jedným z našich najúspešnejších a najpopulárnejších umelcov. Na hudobnej scéne je od 80-tych rokov, keď sa preslávil so skupinou Banket. Debutovým albumom Banketu bol v roku 1986 album „Bioelektrovízia“ plný hitov vrátane nesmrteľnej piesne skladateľa Vaša Patejdla – „Po schodoch“. Odvtedy sa Richard vypracoval medzi absolútnu hudobnú špičku v Česku aj na Slovensku. Získal osemnásť cien a sedem nominácii v hudobnej ankete Aurel, štyri ceny v ankete Grand Prix rádio, dvanásťkrát umiestnenie medzi najlepšími spevákmi v ankete Slávik, ocenenie Krištáľové krídlo a album roka podľa ZAI. Richard je stále mimoriadne aktívny, jeho koncertné turné sú takmer vždy vypredané. Výnimočný talent, osobná charizma, nezabudnuteľný hlas, viac ako milión predaných nosičov a desiatky skvelých koncertov ročne. To všetko urobilo z textára, skladateľa a speváka žijúcu hudobnú legendu.

Koncert sa uskutoční na nádvorí zámku z 13.storočia v Pezinku a naše zámocké brány na koncert sa otvárajú 17:30 hod. ale pred predstavením môžete prísť na prehliadku zámku, Galérie umeleckého skla, Pállfyho expozícií a múzeam. Takisto Vás radi privítame v našom Zámockom vinárstve a v Palffy restaurant. Na výbornú večeru odporúčame navštíviť Zámockú viechu.

VIP vstupenka zahŕňa: Obsluha počas večera, víno, nealko, kanapky, syrová variácia, dezert.

VIP KING ROOM LOUNGE: privátna prestrešená lóža v štandarde luxusnej hotelovej izby pre dve osoby ( na vyžiadanie možnosť prikúpiť ďalšie miesta v lóži prosím kontaktujte na nižšie uvedenom čísle). Víno, nealko, mini studený bufet.
Obsluha na telefón, klimatizácia, privátna toaleta priamo v lóži. Za doplatok 40€/osoba možnosť prenocovať priamo v lóži s raňajkami

Začiatok: 19:30hod.


Fotografie
Podobné podujatia