Riddikulus! | 27. 10. | Bratislava

Podujatie Bratislava

Riddikulus! | 27. 10. | Bratislava

Čarovne bláznivé a nebezpečne zábavné divadelné kúzlo, ktoré odoženie prízrak nudy! Traja mocní herci spoja svoje prútiky, aby nás opäť preniesli do sveta, o ktorom mukli ani netušia! Ich bystré hlavy prinesú na pódium zaklínadlo, ktoré zcucne sedem kníh a osem filmov o najznámejšom čarodejníkovi do jedného príbehu. Nám ostáva už len vyzbrojiť sa diváckou odvahou a otvorenou mysľou. Vstúpte do nášho kozubu a vyslovujte adrese nahlas a zrozumiteľne!
Ochutnali by ste elixír od barmana Snape-a? Chceli by ste zistiť, aké diss tracky píše rapové duo Bellatrix a Umbridgeová? Na koľko eur odhadujete, že si profesor Quirrell cení svoju dôstojnosť? Túžite do rodinného receptára pridať aj recept na Temného pána? A hlavne súhlasíte s tým, že neznalosť Harryho Pottera by mala byť hrdelným zločinom? Prichádza jedinečné divadelné predstavenie pre všetkých, ktorí milujú kultový čarodejnícky príbeh a neboja sa z neho uťahovať! Transfigurácie známeho príbehu sa chopili mladí divadelní stíhači a kultúrna platforma OZ Artefakt, ktorá ponúka príležitosti študentom, absolventom múzických umení a čerstvým talentom. Pozor! Predstavenie nie je vhodné pre divákov do 15 rokov!

Riddikulus!
Réžia: Pavol Viecha Text: Pavol Viecha, Martin Krč Dramaturgia: Martin Krč Účinkujú: Katarína Gurová, Peter Pavlík a Kristóf Melecsky Scéna, kostýmy: Dorota Volfová Hudba: Andrej Majerčík Produkcia: Zuzka Lobotková

19:00

Podujatie Riddikulus! - Bratislava , ktoré sa malo konať 23.10.2022 sa z organizačných dôvodov presúva na termín 27.10.2022. Vstupenky zostávajú v platnosti.

Fotografie
Podobné podujatia