Riddikulus

Podujatie Banská Bystrica

Riddikulus

Od prvej sovy až po nervydrásajúci súboj s pánom zla! Čarodejníci, mukli aj šmukli, ktorí vyrastali a dospievali za múrmi Rokfortu, sem sa! Čaká nás bláznivý let svetom Harryho Pottera. Sedem kníh plných dobrodružstva zhustených do jedného predstavenia je nielen poctou fenoménu jednej generácie, ale aj zábavnou a láskavou karikatúrou v podaní mladých divadelníkov. Naši traja hrdinovia – Harry, Ron a Hermiona budú kľučkovať v labyrinte obľúbených scén a preskakovať pohyblivé príbehové schodiská. Čakajte neočakávané a prútiky majte vždy pripravené!

Ochutnali by ste elixír od barmana Snape-a? Vedeli by ste si predstaviť Harryho a Draca ako kamarátov? Pozreli by ste si, ako tancuje Voldemort? A čo tak rap battle medzi Bellatrix a Ronom? Pre všetkých, ktorí milujú neobyčajný čarodejnícky príbeh a neboja sa z neho uťahovať sme pripravili jedinečné divadelné predstavenie!

Transfigurácie známeho príbehu sa chopili mladí divadelní stíhači a kultúrna platforma OZ Artefakt, ktorá ponúka príležitosti študentom, absolventom múzických umení a čerstvým talentom. Ich hlavnými zaklínadlami sú humor a melódia, výsledkom je chytľavá paródia.
Pozor! Predstavenie nie je vhodné pre divákov do 15 rokov! Réžia: Pavol Viecha Text: Pavol Viecha, Martin Krč Dramaturgia: Martin Krč Účinkujú: Katarína Gurová, Peter Pavlík a Kristóf Melecsky Scéna, kostýmy: Dorota Volfová Hudba: Andrej Majerčík Produkcia: Zuzka Lobotková

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieViete, čo znamená protokol, etiketa, bontón, "chochmes"?
Verejná Knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatiePetra Džerengová medzi nami
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pob. Sásová, Banská Bystrica
Beseda s Pavlom Sibylom
Overené podujatieBeseda s Pavlom Sibylom
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica
MILÉ.MALÉ pre teba
Overené podujatieMILÉ.MALÉ pre teba
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec