Riddikulus!

Podujatie Bratislava

Riddikulus!

Divadelné prenášadlo do čarovného sveta Harryho Pottera! ✨ Čarodejníci, mukli aj šmukli, ktorí vyrastali a dospievali za múrmi Rokfortu, sem sa! Čaká nás bláznivá paródia, pred ktorou vás neochráni ani ten najsilnejší patronus. Sedem kníh plných dobrodružstva zhustených do jedného predstavenia je nielen poctou fenoménu jednej generácie, ale aj zábavnou a láskavou karikatúrou v podaní mladých divadelníkov. Naši traja hrdinovia – Harry, Ron a Hermiona budú kľučkovať v labyrinte obľúbených scén a preskakovať pohyblivé príbehové schodiská. Čakajte neočakávané a prútiky majte vždy pripravené! ?⚡?
Ochutnali by ste elixír od barmana Snape-a? ? Chceli by ste zistiť, aké diss tracky píše rapové duo Bellatrix a Umbridgeová? ? Na koľko eur odhadujete, že si profesor Quirrell cení svoju dôstojnosť? ? Túžite do rodinného receptára pridať aj recept na Temného pána? ? A hlavne súhlasíte s tým, že neznalosť Harryho Pottera by mala byť hrdelným zločinom? ? Prichádza jedinečné divadelné predstavenie pre všetkých, ktorí milujú kultový čarodejnícky príbeh a neboja sa z neho uťahovať! Transfigurácie známeho príbehu sa chopili mladí divadelní stíhači a kultúrna platforma OZ Artefakt, ktorá ponúka príležitosti študentom, absolventom múzických umení a čerstvým talentom. Pozor! Predstavenie nie je vhodné pre divákov do 15 rokov! (vek návštevníkov kontroluje Ohnivá čaša)

✨Riddikulus!✨
Réžia: Pavol Viecha Text: Pavol Viecha, Martin Krč Dramaturgia: Martin Krč Účinkujú: Katarína Gurová, Peter Pavlík a Kristóf Melecsky Scéna, kostýmy: Dorota Volfová Hudba: Andrej Majerčík Produkcia: Zuzka Lobotková Miesto: Atelier Babylon, Kolárska, Staré Mesto, Slovensko Dátum: sobota 30.Októbra 2021 Začiatok: 19:00 hod Vstupné: 15 €

Fotografie
Podobné podujatia