ROCK LEGENDS

Podujatie Bratislava

ROCK LEGENDS

V Európe sa už veľa rokov konajú veľké tribute rockové koncerty a konečne aj na Slovensku sa uskutoční prvý tribute koncert rockovej hudby.

Agentúra SHOW SLOVAKIA prinesie na Slovensko všetkým fanúšikom kvalitnej rockovej hudby nezabudnuteľnú, veľkolepú show. Všetko bude prvýkrát a bude to skvelé.

- po prvýkrát na Slovensku sa bude konať tribute koncert rockovej hudby.
- po prvýkrát, kvôli open-air tribute koncertu ROCK LEGENDS, sa strecha NTC otvorí, aby sa tisíce fanúšikov rockovej hudby cítili šťastne pod holým nebom. - diváci po prvý krat uvidia päť plnohodnotných predstavení piatich najlepších tribute skupín zo Spojeného kráľovstva a USA.

Koncert zahŕňa:
1. Not The Rolling Stones (UK) – tribute Rolling Stones. 2. AC/DC UK – tribute AC/DC. 3. Guns or Roses (UK) – tribute Guns N’ Roses. 4. Bon Giovi (UK) – tribute Bon Jovi. 5. Help! a Beatles (USA/SLO) - tribute Beatles.

Celý deň budú k dispozicii stánky s rôznym občerstvením a nápojmi. Brány NTC sa pre divákov otvoria o 11:30 hod., koncert potrvá do 21:30 hod. Koncert bude moderovať moderátor Rádio Anténa Rock. Medzi vystúpeniami skupín sa uskutoční Žrebovanie o hodnotné ceny. Žrebovanie hlavnej ceny - 2 lístky na koncert Guns N’ Roses v Prahe 19. júna 2020 sa uskutoční pred posledným predstavením o 19:50 hod.

Oznámenie organizátora: Vzhľadom na trvajúcu situáciu s pandémiou COVID-19 a prijatými obmedzeniami pre hromadné podujatia, sa presúva koncert Rock Legends na nový termín – 25.6.2022. Miesto konania zostáva pôvodné. Vstupenky na pôvodný koncert, zostávajú v platnosti. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na Vás! S úctou, SHOW SLOVAKIA

Fotografie
Podobné podujatia