Rock Pod Kameňom Warmup 2022

Podujatie Vinné

Rock Pod Kameňom Warmup 2022

ČAKÁ NÁS BOMBASTICKÉ LETO NA ZEMPLÍNSKEJ ŠÍRAVE!

Pre všetkých priateľov dobrej hudby a zábavy štartujeme 8. júla PREDOHRU v podobe ROCK POD
KAMEŇOM WARMUP, ktorý prinesie veľkú nádielku hudby, o ktorú sa postarajú bombastické kapely, ktorých zoznam a popis nájdete v texte nižšie.

TOP AKCIOU LETA bude 12. – 13. 08. 2022 už 19. ročník legendárneho festivalu ROCK POD
KAMEŇOM, ktorý prinesie aj tento rok nadupaný program plný nielen domácich hviezd. Na ROCK POD KAMEŇOM WARMUP sme pripravili nezabudnuteľný hudobný zážitok. Rozhodli sme sa podporiť domácich umelcov, a práve preto program festivalu pozostáva prevažne zo slovenských kapiel.

O otvorenie programu sa postarajú pop-rockoví THE SPANTS z Humenného a rockoví THE NOW zo
Sniny, ktorí si získali veľké zástupy fanúšikov vďaka svojim chytľavým refrénom a veľkou energiou na pódiu. Svoje zastúpenie na festivale bude mať aj maďarský pop-rock v podobe kapely ANTARES z Budapešti. Najväčšími hviezdami festivalu sú INEKAFE, HEĽENINE OČI a POLEMIC, ktorý predvedie exkluzívnu šou spolu s MEDIAL BANANA.

SPOLOČNÁ ŠOU týchto dvoch slovenských ikon SKA a RAGGAE dostane určite do varu všetkých pod
pódiom. Legenda INEKAFE ma pripravené najväčšie hity, ktoré si spievajú už dve generácie ľudí. O koncovku festivalu sa postará prešovská multižánrová kapela HEĽENINE OČI. Kombináciou prvkov metalu, ska, reggae, folku a rocku sa vo svojich vystúpeniach plných energie a srandy kapela úspešne vyhýba žánrovému zaškatuľkovaniu. Nemusíš sa obávať ani hladu a smädu, pretože sme pre všetkých pripravili stánky, v ktorých si budeš môcť vychutnať skvelé pivko a chutné špeciality. Príď a zaži nezabudnuteľný večer plný hudby a zábavy!

Cena lístkov:
• 16€ do polnoci 19.6.2022 • 18€ od 20.6. – 8.7.2022 • 20€ na mieste

17:00

Fotografie
Podobné podujatia