Rock Poetry Night

Podujatie Šaľa

Rock Poetry Night

Rock. Hudba drsných mužov s jemnou dušou. Dravý rytmus gitár a bubnov, doplnený poetickými textami. Koniec leta bude na Konci Vesmíru patriť práve takémuto hudobnému spojeniu.

Skupina Dyin' Breed, skúsení veteráni z Bratislavy, odpália zosilňovače energickým southern rockom, inšpirovaným kapelami amerického juhu. Vystúpenie doplní čítanie autorskej poézie bubeníkom kapely Erikom Kriššákom.

http://bandzone.cz/dyinbreed
http://www.zbb.sk/Dyingbreed.html

Band Of Fiction zo Záhoria rozozvučia struny klasickým bigbítom. Spolu s ňou vystúpi aj textár Miroslav Dávid, ktorý pri tejto príležitosti pokrstí svoju novú knižku Rogalo, Veľryba a Kristus Pán a prečíta ukážky z jeho zbierky básní.
https://www.taisawards.com/inpage/miroslav-david/

Rockovú hudbu doplní tvorba známej šalianskej poetky a autorky niekoľkých básnických zbierok, Dany Janebovej, ktorá osobne prednesie svoje vybrané básne a spolu s hosťami pokrstí svoju novú knihu Vibrácie Neba.

http://www.perfekt.sk/knihy-vibracie-neba

Týmto podujatím zahajujeme čajovú sezónu 2017/2018, v ktorej pre vás pripravujeme množstvo zaujímavých koncertov, prednášok, výstav a besied. Tešíme sa na vás a ďakujeme za priazeň!

Miesto konania podujatia: Čajovňa Na Konci Vesmíru, M. R. Štefánika 12, Šaľa
Dátum začiatku podujatia: 1. Septembra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Septembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1538N 17.8786E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Rock Poetry Night

Meno organizátora: Čajovňa Na Konci Vesmíru
Fotografie
Podobné podujatia