Rock'n'Roll Night 2017

Podujatie Bratislava

Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Energický rock’n’roll, pri ktorom sa ježia chlpy na rukách a nohy cukajú v rytme! Hudbu hustú ako milkšejk a horúcu ako čerstvé hranolčeky nám naservírujú kapely The Cellmates a VEES (CZ). Legendárne hity ožijú v podaní selektorského tria The Ugly Selectors.

The Cellmates
je bratislavské trio, ktoré sa inšpiruje americkou hudbou 50. rokov a štýlmi rock’n’roll a rockabilly. V roku 2015 vydala kapela svoj druhý album Gone, prvý s názvom Rockabilly Feeling jej vyšiel v roku 2012. Chalani sú držiteľmi prestížnej Rockabilly Award z európskej súťaže kapiel Rockabilly Rumble v Nemecku. The Cellmates majú za sebou mnoho vystúpení na Slovensku, v Čechách, Rakúsku, Maďarsku, Nemecku.

VEES (CZ)
je energická česká rock’n’rollová kapela, ktorá na pódiu riadi ako tornádo. Trojica hudobníkov vo svojom repertoári kombinuje vplyvy klasickej školy rock’n’rollu 60. rokov, rovnako ako aj súčasnej tvorby gitarových kapiel. Dôraz dáva na príbeh aj skladbu samotnú. Vees fungujú na scéne necelé desaťročie, pred šiestimi rokmi vydali EP Johny Moon. V roku 2011 vydali online debut Foe Dry, ktorý pol roka nato vyšiel na vinyle. V roku 2013 pridali EP Golden Preview.

The Ugly Selectors
je zoskupenie vinylových nadšencov z Bratislavy v zložení Herry, Frenky a Basha, ktoré svojou selekciou pravidelne zabáva publikum doma i v zahraničí. To, že ako jedni z mála DJ-ov hrajú stále z klasických vinylov, im pridáva na originalite, a to, že vinyl začína byť opäť vyhľadávané médium, im pridáva na popularite. Ich pestrá selekcia vás prevedie od koreňov rock’n’rollu až po nestarnúce svetové hity 70. a 80. rokov.

27. 1. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 27. Januára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Januára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia