Rock'n'Roll Night @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Nahoďte sa do nálady, roztáčame hudobnú noc plnú chytľavých rytmov rock’n’rollu, rockabilly a rocku! Pod tanečným napätím nás budú držať prudko energické kapely Twisted Rod a Got Blue Balls. Zaostávať za nimi nebude ani selektorské trio The Ugly Selectors, ktoré z vinylov povyberá skutočné legendy.

Twisted Rod (CZ)
je jedna z najlepších českých rockabilly skupín. Pražské trio má na konte debutový album Bring it on Home a minuloročnú novinku Boozin‘ and Boppin‘. Twisted Rod dobre poznajú nielen v domácich kluboch, kde pravidelne hrávajú, ale aj u nás na Slovensku. A čo pre nás majú chalani pripravené? Energickú hudbu inšpirovanú 50. rokmi!

Got Blue Balls
je mladá punk-rock’n’rollová kapela, ktorá po obmene zloženia vydala predvlani nový album Counting the Days a následne sa vydala na anglické turné. Pre Got Blue Balls to však nie je žiadna nová situácia, už predtým vystupovala v európskych krajinách a svoju hudbu predviedla na niektorých významných festivaloch v strednej Európe. Na konte má tiež nominácie na hudobných cenách Radio Head Awards. Svoj debutový rovnomenný album vydala pred šiestimi rokmi.

The Ugly Selectors
je zoskupenie vinylových nadšencov z Bratislavy v zložení Herry, Frenky a Basha, ktoré svojou selekciou pravidelne zabáva publikum doma i v zahraničí. To, že ako jedni z mála DJ-ov hrajú stále z klasických vinylov, im pridáva na originalite, a to, že vinyl začína byť opäť vyhľadávané médium, im pridáva na popularite. Ich pestrá selekcia vás prevedie od koreňov rock’n’rollu až po nestarnúce svetové hity 70. a 80. rokov.

24. 3. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 24. Marca 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Marca 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava