Rock'n'Roll Night

Podujatie Bratislava

Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Strašidelne dobrý večer, ktorý rozpúta búrku rock’n’rollových a rockových melódií. Prezlečte sa do dobrej nálady a príďte si k nám vychutnať koncerty energických kapiel The Cellmates a New Village Gang. O kvalitné a legendárne kúsky z vinylov sa večer podelí selektorské trio The Ugly Selectors.

The Cellmates
je bratislavské trio, ktoré sa inšpiruje americkou hudbou 50. rokov a štýlmi rock’n’roll a rockabilly. Vlani vydala kapela svoj druhý album Gone, prvý s názvom Rockabilly Feeling jej vyšiel v roku 2012. Chalani sú držiteľmi prestížnej Rockabilly Award z európskej súťaže kapiel Rockabilly Rumble v Nemecku. The Cellmates majú za sebou mnoho vystúpení na Slovensku, v Čechách, Rakúsku, Maďarsku, Nemecku.

New Village Gang
je trojčlenná kapela, ktorá prepadla žánrom psychobilly, rockabilly, punk rock a rock’n’roll. Skupinu, ktorá začínala v rodnej Novej Dedinke, založili Lucky (vokály, gitara) a Andy (double bass). Dnes s nimi na bubny hrá Maťo.

The Ugly Selectors
je zoskupenie vinylových nadšencov z Bratislavy v zložení Herry, Frenky a Basha, ktoré svojou selekciou pravidelne zabáva publikum doma i v zahraničí. To, že ako jedni z mála DJ-ov hrajú stále z klasických vinylov, im pridáva na originalite, a to, že vinyl začína byť opäť vyhľadávané médium, im pridáva na popularite. Ich pestrá selekcia vás prevedie od koreňov rock’n’rollu až po nestarnúce svetové hity 70. a 80. rokov.

28. 10. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 28. Októbra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Októbra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava