Rock'n'Roll Night

Podujatie Bratislava

Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Rock'n'roll is here to stay! Energickú muziku, ktorá priam láka do tanca roztočí na párty česká kapela Queens of Everything. V jej podaní môžeme čakať svižný punkrock okorenený rockabilly kontrabasom a dychovou sekciou. Rock'n'roll, indie rock a stage vášeň nám zase namieša domáca kapela Dave Brannigan. Tancovať budeme aj v takte známych rock'n'rollových a rockových hitov, o ktoré sa postará selektorské trio The Ugly Selectors.

Queens of Everything (CZ)
je kapela, ktorá je doma v rock'n'rolle aj punku. Kontrabas, hlasné gitary a takmer big bandová dychová sekcia tvorí explozívnu zmes punku, swingu a rock'n'rollu. Skupina, ktorú tvoria pohrobkovia kapiel Bad Tones, Flaming Cocks, 2v1 a Unity, od roku 2008 odohrala stovky koncertov v kluboch a na festivaloch nielen doma v Česku, ale aj v zahraničí. Na konte má albumy Královny, Game for Life a God Save the Queens!

Dave Brannigan
je indie-rocková kapela zo Žiliny, ktorá vznikla pred pár rokmi s nekonečnou vášňou pre hudbu, hlasy, spoznávanie ľudí a pre život. Štvorčlenná skupina tvorí hudbu ovplyvnenú prevažne rock'n'rollom, indie rockom a príbuznými žánrami. So singlom Moon Acacia sa predstavila v Demovnici_FM a neskôr získala aj nomináciu na Objav roka na Radio_Head Awards. Výhra v súťaži Show Us Your Music kapele priniesla možnosť nahrať single Phony Crown a Golden Mine. Minulý rok vydali svoj debutový album Young Creatures a zahrali ho napríklad aj na slávnom Szigete.

The Ugly Selectors
je zoskupenie vinylových nadšencov z Bratislavy v zložení Herry, Frenky a Basha, ktoré svojou selekciou pravidelne zabáva publikum doma i v zahraničí. To, že ako jedni z mála DJ-ov hrajú stále z klasických vinylov, im pridáva na originalite, a to, že vinyl začína byť opäť vyhľadávané médium, im pridáva na popularite. Ich pestrá selekcia vás prevedie od koreňov rock’n’rollu až po nestarnúce svetové hity 70. a 80. rokov.

23. 2. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, ESN EU Bratislava, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 23. Februára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Februára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Rock'n'Roll Night @KC Dunaj~

Meno organizátora: I Love Rock 'n' Roll
Fotografie
Podobné podujatia