ROCKOVÉ VIANOCE 2015

Podujatie Žilina

ROCKOVÉ VIANOCE 2015

Rocková skupina AYA a Dom Odborov v Žiline poriadajú ďaľší, už 18. ročník úspešného koncertného programu „ROCKOVÉ VIANOCE 2015”, ktorý sa uskutoční v piatok 18.12.2015 o 18.00 hod. v Estrádnej sále Domu Odborov v Žiline.

Prostredníctvom tohtoročných Rockových Vianoc sme sa rozhodli, že zmapujeme súčasnú hudobnú scénu v našom meste a oproti predošlým ročníkom poskytneme omnoho väčší priestor mladej, nastupujúcej generácii žilinských kapiel.

Úvod koncertu bude patriť veľmi zaujímavej kapele DAVE BRANNIGAN, ktorá (ako sama o sebe tvrdí) hrá indie-rock, a ktorá má za sebou už aj prvé skúsenosti zo štúdia a samozrejme, že aj z „live“ vystúpení. (www.facebook.com/davebranniganband)

Druhou kapelou v poradí bude BOD OMYLU, ktorá má na svojom konte už dve štúdiové nahrávky, štyri videoklipy, a ktorej vznik sa datuje do roku 2009. (www.bodomylu.sk)

Po nej to „odpáli“ ARZÉN, ktorý je už dlhoročnou a neodmysliteľnou súčasťou „rockoviek“, a ktorý naživo predstaví a pokrstí svoj nový singel a videoklip k nemu „Páslo dievča pávy“. (www.arzen.sk)

Štvrtá v poradí príde na pódium kapela SEVEN ATE, ktorá vznikla v roku 2012 z troch „ostrieľaných“ žilinských rockerov, a ktorá si razí cestu bez akéhokolvek rešpektu a ohľadu na to čo sa momentálne na našej SK scéne deje. (www.facebook.com/sevenateband)

Záver bude patriť kapele .AYA, ktorá okrem svojich najväčších hitov zahrá aj aktuálne single so svojho najnovšieho 7. CD s názvom AYA Siedmaya, ktoré vyšlo 28.9. tohoto roka pod vydavateľskou značkou TOPFEST, a ktoré bude v rámci ayackeho koncertného bloku aj slávnostne pokrstené krstným otcom Jarom Slávikom! (www.aya-music.sk)

Celý program bude „kočírovať“ známy moderátor Rádia Slovensko Roman Bomboš.

Estrádna sála Domu odborov (na STÁTIE)
Začiatok : 18,00 hod.
Predpredaj vstupeniek : recepcia Domu odborov
Viac info : 041/72 320 64

Fotografie
Podobné podujatia