Rockový Majáles na Štrkovci

Podujatie Bratislava

Rockový Majáles na Štrkovci

1. Rockový majáles na Štrkovci – amfiteáter Štrkovec, sobota 27. apríla 2019

Bratislavské rockové kapely pripravili pre všetkých milovníkov hudby 1. Rockový majáles na Štrkovci, ktorý sa uskutoční v sobotu 27. apríla 2019 v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere, Bratislava-Ružinov. Podujatie podporili MČ Bratislava-Ružinov, Cultus Ružinov a Ružinovský športový klub.

Brány do sveta hudby sa otvoria už od 16:00 hod. a na pódiu vystúpia tieto Bratislavské kapely:

Indie folk rockový ČERVENÝ BICYKEL – chalani šliapu naplno do pedálov a rozdávajú neskutočne pozitívnu energiu, nedávno im krstil ich debutový album Lasky zo skupiny Para.

Ďalej vystúpi pop-rocková kapela CATHARSIC s charizmatickou speváčkou Katkou, kapela úspešne bodovala v súťaži Košický Zlatý Poklad 2017 s piesňou Miesto, kde spala láska.

Na pódiu zaerdžia aj JOZEFOVEKONE, ktoré hrajú jazdecký rock, svojimi vystúpeniami bavia a rozdávajú energiu všetkým vôkol seba. Kapela má na konte od svojho vzniku v roku 2016 už 4 oficiálne videoklipy a odohraných kopec podujatí v Čechách a na Slovensku, ich skladby bodovali v niektorých rádiách a televíziách.

A ako čerešnička na torte vystúpi kapela BAC/DC, ktorá hrá tie najväčšie pecky od AC/DC. Chalani sú skúsení muzikanti a v ich podaní a znení hitov tejto Austrálskej mega-kapely zažijete neuveriteľný nášup, ktorý musíte prežiť na vlastnej koži.

A čo dodať na záver?
1. Rockový majáles na Štrkovci je určený pre všetkých, malých, mladých, dospelých aj starších, ktorý majú radi dobrú muziku, pohodu a príjemné prostredie Štrkoveckého jazera.

Vstupenky môžete zakúpiť aj v predpredaji na ticketportal.sk, alebo na mieste podujatia.
Cena v predpredaji je 4,- € a cena na mieste 6,- €.

LINEUP
16:00 ČERVENÝ BICYKEL
17:00 CATHARSIC
18:00 JOZEFOVEKONE
19:00 BAC/DC
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava