Rotting Christ, Bucovina, Galadriel

Podujatie Bratislava

Rotting Christ, Bucovina, Galadriel

1. narodeninová oslava webzinu Gutter Society bude pre začiatok v podstate metalovým koncertom. V prípade, že sa nám podarí na túto udalosť úspešne nadviazať aj v budúcnosti, môžeme to rozviesť aj na iné smery.
Hlavnou hviezdou večera budú grécki temní páni Rotting Christ, ktorých ste mali možnosť u nás zhliadnuť minulé leto na festivale Gothoom Open Air. Skupina v roku 2016 vydala zatiaľ svoj posledný radový album "Rituals" a aj na ňom potvrdili svoju líderskú pozíciu v rámci dark či black metalovej scény v Európe. Tú vytrvalo a usilovne buduje už takmer tridsať rokov. Koncertné vystúpenia ROTTING CHRIST sa v posledných rokoch vypracovali k dokonalému zážitku a ich klubové koncerty sú intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. ROTTING CHRIST sú proste v súčasnosti vo vrcholnej forme, čo potvrdzujú reakcie nadšených fanúšikov z celého sveta.
Ďalšou kapelou večera budú rumunskí pohanskí folkmetalisti Bucovina . Vo svojej krajine patria medzi top akty na metalovej scéne a sú zárukou preplnených klubov! Postupne získavajú veľkú priazeň i za hranicami (nedávno sa vrátili z úspešného juhoamerického turné a majú za sebou aj mnohé koncerty v západnej Európe). Majú na svojom konte štyri albumy a aktuálne pracujú na ďalšej novinke. Na Slovensku vystúpia vôbec prvý krát a úprimne vám ich vystúpenie odporúčame. Nebudete banovať!
Celý večer otvorí domáca bratislavská kapela GALADRIEL , ktorá sa na scéne pohybuje tiež už vyše dvadsať rokov. Ich dark / doom metal už mnohí z vás zaregistrovali. Koncom roka 2016 vychádza ich posledné EP "Lost In The Ryhope Wood" konečne aj na CD (pôvodné vydanie z roku 2015 bolo výhradne na vinyle).
Pozývame vás na skvelý večer plný temnejšej muziky do Randal klubu v Bratislave. Koncert sa uskutoční v nedeľu 19.3.2017! Vidíme sa na mieste priatelia.

Vstupné: predpredaj: 17 Eur / na mieste 21 Eur
Predpredaj:
http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9605/rotting-christ-bucovina-galadriel

Partneri: Valhalla.sk, Metalirium, Rock Hard, Music Borders, Rádio Pre Život - Rock/Metal Radio, Priory of Kliffoth - Symfonica Slovakia, o.z., Gutter Society, PREDPREDAJ.SK

Miesto konania podujatia: Randal Club - live&wild rock'n'roll music club, Karpatská 2, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 19. Marca 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Marca 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1137E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Rotting Christ, Bucovina, Galadriel

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava