ROYAL CLASSICAL BALLET: LABUTIE JAZERO - Bratislava

Podujatie Bratislava

ROYAL CLASSICAL BALLET: LABUTIE JAZERO - Bratislava
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Iné podujatia, Kultúra
Web organizátora:
showslovakia.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

V novembri 2022 divadlo «Royal Classical Ballet» z Moldavska predstaví v rámci európskeho turné na Slovensku najslávnejší balet na svete - «Labutie jazero».

Divadlo “Royal Classical Ballet” je divadlom klasického baletu. Súbor divadla tvoria absolventi najlepších choreografických škôl v Moldavsku a na Ukrajine, ktorí majú okrem vysokej úrovni technického profesionalizmu, dobré herecké schopnosti, schopnosť úplne sa reinkarnovať na javisku. Sólistami divadla sú poprední umelci, ako Sergej Skvorcov z Moldavska a Kateryna Floria a Alexander Pokotilov z Ukrajiny. Súčasťou repertoáru divadla sú celovečerné balety, doplnené úžasnými farebnými dekoráciami a kostýmami. Divadlo úspešne účinkuje s turné po celom svete.

«Labutie jazero» je najslávnejším baletom na svete. Tento balet zostáva najobľúbenejším baletným predstavením divákov po celom svete. Príbeh lásky princa Siegfrieda a princeznej Odette, premenenej na bielu labuť zlým čarodejníkom Rothbartom, ktorý sa snaží zabrániť kúzlu a v neuveriteľnom boji medzi dobrom a zlom, nakoniec zvíťazí dobro. To všetko, v podaní skvelých umelcov v kombinácii s farebnými dekoráciami a úžasnými kostýmami, diváci uvidia v rámci európskeho turné v novembri 2022.

Meno organizátora: ShowSlovakia
Fotografie
Podobné podujatia