ROYAL CLASSICAL BALLET: LABUTIE JAZERO - Bratislava

Podujatie Bratislava

ROYAL CLASSICAL BALLET: LABUTIE JAZERO - Bratislava
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Iné podujatia, Kultúra
Web organizátora:
showslovakia.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

V novembri 2022 divadlo «Royal Classical Ballet» z Moldavska predstaví v rámci európskeho turné na Slovensku najslávnejší balet na svete - «Labutie jazero».

Divadlo “Royal Classical Ballet” je divadlom klasického baletu. Súbor divadla tvoria absolventi najlepších choreografických škôl v Moldavsku a na Ukrajine, ktorí majú okrem vysokej úrovni technického profesionalizmu, dobré herecké schopnosti, schopnosť úplne sa reinkarnovať na javisku. Sólistami divadla sú poprední umelci, ako Sergej Skvorcov z Moldavska a Kateryna Floria a Alexander Pokotilov z Ukrajiny. Súčasťou repertoáru divadla sú celovečerné balety, doplnené úžasnými farebnými dekoráciami a kostýmami. Divadlo úspešne účinkuje s turné po celom svete.

«Labutie jazero» je najslávnejším baletom na svete. Tento balet zostáva najobľúbenejším baletným predstavením divákov po celom svete. Príbeh lásky princa Siegfrieda a princeznej Odette, premenenej na bielu labuť zlým čarodejníkom Rothbartom, ktorý sa snaží zabrániť kúzlu a v neuveriteľnom boji medzi dobrom a zlom, nakoniec zvíťazí dobro. To všetko, v podaní skvelých umelcov v kombinácii s farebnými dekoráciami a úžasnými kostýmami, diváci uvidia v rámci európskeho turné v novembri 2022.

Meno organizátora: ShowSlovakia
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava