ROYAL CLASSICAL BALLET: LABUTIE JAZERO

Podujatie Prievidza

V novembri 2022 divadlo «Royal Classical Ballet» z Moldavska predstaví v rámci európskeho turné na Slovensku najslávnejší balet na svete - «Labutie jazero».

Divadlo “Royal Classical Ballet” je divadlom klasického baletu. Súbor divadla tvoria absolventi najlepších choreografických škôl v Moldavsku a na Ukrajine, ktorí majú okrem vysokej úrovni technického profesionalizmu, dobré herecké schopnosti, schopnosť úplne sa reinkarnovať na javisku. Sólistami divadla sú poprední umelci, ako Sergej Skvorcov z Moldavska a Kateryna Floria a Alexander Pokotilov z Ukrajiny. Súčasťou repertoáru divadla sú celovečerné balety, doplnené úžasnými farebnými dekoráciami a kostýmami. Divadlo úspešne účinkuje s turné po celom svete.

«Labutie jazero» je najslávnejším baletom na svete. Tento balet zostáva najobľúbenejším baletným predstavením divákov po celom svete. Príbeh lásky princa Siegfrieda a princeznej Odette, premenenej na bielu labuť zlým čarodejníkom Rothbartom, ktorý sa snaží zabrániť kúzlu a v neuveriteľnom boji medzi dobrom a zlom, nakoniec zvíťazí dobro. To všetko, v podaní skvelých umelcov v kombinácii s farebnými dekoráciami a úžasnými kostýmami, diváci uvidia v rámci európskeho turné v novembri 2022.

Meno organizátora: ShowSlovakia
Fotografie
Podobné podujatia
Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny 2024
Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny 2024
Kúpeľné námestie, Trenčianske Teplice
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany
Svetový Slovák Štefánik
Overené podujatieSvetový Slovák Štefánik
ND Štefánikov, Brezová pod Bradlom