Rozprávkový Deň detí

Podujatie Košice

Rozprávkový Deň detí

V rozprávkovom raji sa ocitne každý, kto (nielen) počas oslavy Dňa detí zavíta do nášho obchodného centra. Veľký sviatok našich malých zákazníkov oslávime 2. júna ako sa patrí – kopcovitou dávkou zábavy.

Vo svete fantázie sa však ocitnete nielen jeden deň. Takmer počas celého júna bude naše priestory zdobiť inštalácia, ktorá vás vtiahne do sveta Snehulienky a siedmich trpaslíkov. Okrem iného vás tam čaká princezná s pleťou bielou ako sneh a vlasmi čiernymi ako ebenové drevo v životnej veľkosti!

V deň osláv si okrem zaujímavej inštalácie užijete aj zábavu, ktorú ponúkne pre deti aj veselá klauniáda „Snehulienka“. Ako vždy sa u nás bude i tvoriť  - budú sa zdobiť perníčky i jablčko zlej čarodejnice. Na svoje si prídu i tí súťaží chtiví a fanúšikovia maľovania na tvár.  Domov si na pamiatku budete môcť odniesť i veselú fotku a povoziť sa na drevenom kolotoči.

Veríme, že vás bohatý program osláv Dňa detí poteší a že sa nami aj tento rok necháte vtiahnuť do magického sveta plného fantázie, zábavy a radosti v Obchodnom centre Galéria Shopping Košice.

Fotografie
Podobné podujatia
Pippi Dlhá Pančucha
Overené podujatiePippi Dlhá Pančucha
Historická radnica, Košice
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Košice, Košice, Košice
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
Pippi Dlhá Pančucha
Overené podujatiePippi Dlhá Pančucha
Historická radnica, Košice