Ruže 2019 – Medzinárodná výstava ruží

Podujatie Ivanka pri Dunaji

Ruže 2019 – Medzinárodná výstava ruží

Medzinárodná výstava ruží „Ruže 2017“ bola najväčšia výstava ruží na Slovensku. Ivanskí záhradkári sa v roku 2019 rozhodli Medzinárodnú výstavu ruží ešte zväčšiť a rozšíriť o prezentáciu súťažných aranžmánov Slovenskej asociácie aranžérov a floristov a Stredných odborných škôl z Českej a Slovenskej republiky. Rok 2019 sa nesie v duchu 100-ročnej spomienky na Milana Rastislava Štefánika. Nakoľko je Ivanka pri Dunaji známa aj vďaka tomuto veľkému diplomatovi a cestovateľovi, druhý ročník Medzinárodnej výstavy ruží 2019 je inšpirovaný cestami a krajinami, ktoré Milan Rastislav Štefánik navštívil. Ruže a samotné exponáty na výstave sú prepojené príbehmi M.R. Štefánika a jeho životom.

Veríme, že vás výstava svojou krásou a vôňou doslova unesie do vzdialených krajín a na chvíľku vás zbaví každodenných starostí. Výstavu tvoria dve veľké podujatia:
1. V Kaštieli bude vystavených viac ako 6 000 ruží a kvetov. Výstava bude sprevádzaná príjemným kultúrnym programom v interiéri aj exteriéri.
2. V Parku Sv. Rozálie bude prebiehať súťažné aranžovanie študentov stredných odborných škôl sprevádzané hudbou a moderátorkami. Obe miesta sa budú pýšiť prekrásnymi aranžmánmi.

Ste srdečne vítaní, teší sa na Vás občianske združenie Ivanskí záhradkári.

Vstupné 3€

Fotografie
Podobné podujatia
Plastic model show
Overené podujatiePlastic model show
Dom kultúry, Svit
ABC stavebníctva-Záhrada
Overené podujatieABC stavebníctva-Záhrada
Mestská športová hala, Prešov
BURZA PRÁCE 2024
Overené podujatieBURZA PRÁCE 2024
Mestské kultúrne stredisko, Bánovce nad Bebravou