Ružinovská lýra

Podujatie Bratislava

Ružinovská lýra

MČ Bratislava- Ružinov a Cultus Ružinov s podporou Bratislavského samosprávneho kraja podporia domáce kapely.

Tradícia, ktorá má viac ako 50 rokov zavíta aj do Ružinova v podobe Ružinovskej lýry. Jediný festival pôvodnej tvorby v rámci Bratislavy otvorí svoje brány 3. decembra 2016. Na lýre vyrástlo niekoľko generácií interpretov a autorov a dodnes je pre nich nezabudnuteľným odrazovým mostíkom v ich kariére.

Interpreti môžu zasielať svoju tvorbu do 15.11.2016 v podobe jednej súťažnej demonahrávky a to na email: richard.bednar@cultusruzinov.sk. Všetky zaslané piesne a texty budú posúdené odbornou komisiou, ktorá vyberie 10 finálových piesní. Výsledky budú zverejnené 22.11.2016.

Podmienkou súťažnej piesne je, aby bola slovenská a text a hudba pred súťažou nezverejnená. Počas finálového večera odspievajú svoje piesne v doprovode big bandu. Súťažiaci musí mať trvalé bydlisko v Bratislavskom kraji.

Výhra pre víťaza - 1 000 €.

Krstnými otcami projektu sú Ľuboš Zeman, ktorý patrí medzi popredných slovenských básnikov a textárov, napísal viac ako 500 textov pre spevákov ako Karol Duchoň, Robo Grigorov, či Vašo Patejdl a Vladimír Valovič, dirigent a hudobný režisér, umelecký vedúci Orchestra Gustava Broma a zároveň jeden z organizátorov pôvodnej Bratislavskej lýry.

Miesto konania podujatia: Dom kultúry Ružinov, Ružinovská 28, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Decembra 2016 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Decembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1566N 17.1641E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ružinovská lýra

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava