Ružinovské rybárske slávnosti a MDD 2017

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Ružinovské rybárske slávnosti a MDD

Ružinovské rybárske slávnosti a medzinárodný deň detí prinesú v sobotu 3. júna do Amfiteátra pri Štrkoveckom jazere v Ružinove program pre deti aj dospelých a skvelé jedlá z rýb.

Podujatie zaháji súťaž detí v chytaní beliciek, ktorú pripravil Slovenský rybársky zväz. Pre deti sú taktiež pripravené nafukovacie atrakcie, tvorivé dielne, súťaže, športové hry, či Farbičkový koncert speváčky Mia.

V súťaži vo varení halászlé sa stretnú tradičné ružinovské tímy, ktoré budú medzi sebou súperiť o najlepší kuchársky tím.

Návštevníci sa taktiež môžu tešiť na kuchársku show šéfkuchára z Rybárskeho cechu a vystúpenie legendárnej zábavnej kapely Senzus. Vrcholom večera bude koncert legendy slovenského folku Allana Mikušeka, ktorý spolupracoval s mnohými osobnosťami ako Michal Tučný, Lucie Vondráčková, František Nedvěd a spieval na legendárnom koncerte Johnnyho Casha v Prahe.

Ružinovské rybárske slávnosti a deň detí nájdete už v sobotu 3. júna doobeda od 8.00 h pri Štrkoveckom jazere. Organizátorom podujatia je Cultus Ružinov, MČ Bratislava-Ružinov a Ružinovský športový klub. Vstup bude zadarmo. Viac na cultusruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

Miesto konania podujatia: Štrkovecké jazero, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Júna 2017 08:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Júna 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1587N 17.1483E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ružinovské rybárske slávnosti a MDD

Fotografie
Podobné podujatia
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Dom kultúry Ružinov, Bratislava