Ružinovský retro majáles 2016

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Ružinovský retro majáles 2016

V sobotu 30. apríla 2016 sa v Parku Andreja Hlinku uskutoční prvý Ružinovský retro majáles v štýle 70. a 80. rokov. Návštevníkov prenesie do obdobia vinylov, beatových hitov, balónov, trabantov, legendárnych céčiek a cukrovej vaty.

Čaká na nich bohatý program. Pre deti sú od doobedia pripravené tvorivé dielne, kde si vyrobia májové mávadlá, pomaľujú tváre, zacvičia v rytme s Box team legends a zatancujú si na retro diskotéke s Maťom Martinčekom. Na obed sa uskutoční pokus o vytvorene slovenského rekordu v najdlhšej reťazi z céčiek.
V poobedňajších hodinách sa Ružinovčania môžu tešiť na Detský folklórny súbor Kremienok, súťaž o najštýlovejší retro kostým, výstavu veteránov, retro stánky s občerstvením a mnoho iného. Ak máte retro veci a radi by ste ich predali alebo vymenili, je pre vás pripravená ľudová burza. O 15:30 začne májová veselica a to novovzniknutou tradíciou - sprievodom od DK Ružinov v doprovode dychovky Veselá muzika, Hasičov Prievoz, FS Karpaty a mažoretiek Liviana, po ktorom bude nasledovať stavanie mája. Každý, kto sa do sprievodu zapojí v retro kostýme, získa poukaz na občerstvenie. V podvečer majálesu sa Ružinovčania spolu so SZUŠ Prokofievova pokúsia dosiahnúť rekord v počte tancujúcich na jednotnú zostavu spartakiády. Večerný program vyvrcholí koncertom kapely Tiktaci, Janka Lehotského a retro diskotékou. Moderátorom podujatia bude legenda slovenského humoru, satiry a imitácie – Rasťo Piško.

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava