Šaľa Maxi Festík 2016

Podujatie Šaľa

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Šaľa

Šaľa Maxi Festík 2016

Červík Maxi sa šalianskym deťom po prvýkrát predstavil v minulom roku. Do Šale priniesol celodenný maratón detskej zábavy a radosti. Druhý ročník Šaľa Maxi Festíku bude aj tento rok - 18. júna a okrem programu pre deti prinesie aj program pre teenagerov a rodičov.

Maskot festivalu Šaľa Maxi Festík - červík Maxi a jeho kamaráti to na šalianskom futbalovom štadióne roztočili 6. júna minulého roku. Akcia pre deti takéhoto typu a rozsahu bola v Šali i okolitých okresoch prvou lastovičkou. Celodenný detský festival ponúkol návštevníkom pestrý program na hlavnom i vedľajšom pódiu spojený s množstvom sprievodných aktivít.

Červík Maxi sa do Šale vráti aj v tomto roku a prinesie so sebou ešte viac zábavy ako pri jeho prvej návšteve nášho mesta. Detský festival Šaľa Maxi Festík sa uskutoční 18. júna opäť na futbalovom štadióne v Šali. Festival prinesie okrem bohatého programu na hlavnom pódiu aj množstvo sprievodných aktivít, zaujímavých súťaží, exkluzívnych nafukovacích atrakcií, ktoré ešte v Šali neboli, a chýbať nebude ani obľúbená Baby zóna pre najmenších.

V tomto roku si na festivale prídu na svoje aj väčšie deti a rodičia. Zaspievať prídu finalisti speváckej súťaže Superstar a nebudú chýbať atrakcie určené pre „veľkých“. Hlavný program ponúkne to najlepšie z detskej showbiznisovej scény – vystúpiť príde Fíha Baby band, Lolo a Piškót, Dorotka z Fidorkova ako i domáci detský divadelný súbor Materinky.

V rámci ďalších aktivít sú pre deti pripravené exkluzívne nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár, maľovanie obrieho obrázku, súťaž v jazde na štvorkolkách či aktivity z dielne partnerov podujatia.

Novinkou v tomto roku budú aj veľké preteky, Grand Prix Nanny 2016 - Súťaž v behu s kočíkom pre dievčatá do 120 cm a Grand Prix Easy Rider 2016 - Súťaž v jazde na odrážadle pre chlapcov do 120 cm, súťaž v jazde na štvorkolkách do 10 rokov a súťaž Búracie kladivo pre celé rodiny. Súťažiť sa bude o trofeje, medaily a hodnotné ceny.

Fotografie
Podobné podujatia
ŠAĽA MAXI FESTÍK 2024
Overené podujatieŠAĽA MAXI FESTÍK 2024
Futbalový štadión, Šaľa
FÍHA tralala
Overené podujatieFÍHA tralala
Dom kultúry, Šaľa
ŠPUKFEST 2024
Overené podujatieŠPUKFEST 2024
Amfiteáter Nitra, Nitra
LEČO FEST 2024
Overené podujatieLEČO FEST 2024
Staré ihrisko, Vráble