SALIBSKÝ POLMARATÓN - VII. SZELI FÉLMARATON - Covid Run

Podujatie Horné Saliby

VI. SALIBSKÝ POLMARATÓN - VII. SZELI FÉLMARATON - Covid Run

[SK}
Bežecké preteky z domu! RoniRun Club Vás srdečne pozýva na bežeckú akciu roka z domu.
Súčasná situácia s ochorením Covid-19, žiaľ skrížila plány viacerým organizátorom. Bežecké preteky sa buď presunuli na iný dátum alebo sa úplne zrušili.
Za ochorenie Covid-19 nikto z nás nemôže, ani deti v škôlkach, ani v športovom klube, že im hrozí, že tento rok zostanú bez finančnej pomoci. Nezostanú! Bežci bez medailí? Nevieme si to ani predstaviť! Necháme dlhoročných partnerov bez roboty? Určite nie! Neprispejeme Bálintovi? Určite prispejeme! Všetky naše úsilia a financie čo sme dali do prípravy prepadnú? Nedovolíme to! My sme RoniRun Club!
Nevzdávame sa! Ak tisíce ľudí pracuje v tvz. „home office“, tak aj mi môžeme behať z domu. Samozrejme s aktuálnymi hygienickými opatreniami. Usporiadame preteky formou, ako ešte nikto iný! Stačí prebehnúť jednu z tratí v deň preteku (buď na bežeckom páse, alebo vonku) a poslať nám fotku s údajmi a časom z hodiniek alebo z telefónu o svojom behu. Fotky treba preposielať na náš mail: ronirunclub@gmail.com do 31.5.2020. Budeme to považovať za účasť na pretekoch!
Termín:
30.mája 2020 (v sobotu počas celého dňa) - 21.1km, 10km, 3km beh, 3km chôdza.
Všetky potrebné informácie si nájdete v propozícii alebo na stránke www.ronirunclub.sk.


[HU]
VII. SZELI FÉLMARATON – Covid Run
VIII. FELSŐSZELI TÍZES – Covid Run
VIII. FELSŐSZELI HÁRMAS – RONIRUN CLUB GREEN COVID RUN AND COVID WALK

Futóverseny otthonról - A RoniRun Club szeretettel meghívja Önöket az év futó rendezvényére.
A jelenlegi helyzet, amelyet a Covid-19 vírus okoz sajnos sok rendező számításait húzza keresztbe. A futóversenyek vagy elmaradnak, vagy új időpontban lesznek megrendezve.
A vírusról nem tehetünk, de az óvodás gyerekek sem, akiknek minden évben segíteni szoktunk. Most fenn áll a veszélye, hogy nem fogunk. Nem hagyjuk! Futók érem nélkül? Elképzelhetetlen! Partnereink munka nélkül maradnak? Biztosan nem! Nem segítünk Bálintnak? Olyan nincs! Elveszik az eddig befektetett energia és pénz? Nem hagyjuk! Mi vagyunk a RoniRun Club!
Nem adjuk fel! Ha emberek ezrei dolgoznak otthonról, akkor mi is futhatunk odahaza. Természetesen szigorúan betartva minden higiéniai előírást. Megrendezzük a futóversenyt, ahogy eddig még senki! Elegendő lefutni valamelyik versenytávunkat a futás napján (futópadon vagy a szabadban) és beküldeni egy képet (futóóra vagy telefon) a lefutott időről.
A fényképeket 2020. május 31-ig kell beküldeni a ronirunclub@gmail.com mail címre. Ez lesz a részvétel bizonyítéka.
Időpont: 2020. május 30. (szombat egész napján) - 21.1km, 10km, 3km futás és séta.

Minden szükséges informació megtalálható a propozícioban vagy a www.ronirunclub.sk oldalán.

Začiatok podujatia: 30. 5. 2020 0:00:00
Koniec podujatia: 30. 5. 2020 23:59:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia