Šamanské bubnovanie

Podujatie Liptovský Mikuláš

Šamanské bubnovanie

Riadená meditácia - šamanská cesta.

Inštruktor - šaman za pomoci bubna sprevádza účastníkov špeciálnym liečebno-relaxačným procesom.
Bubnovanie je veľmi liečivé, uvoľňujúce. Meditácia smeruje ku kontaktu s duchovnými spojencami - silové zviera, učiteľ, predkovia.

Bubnovanie sa dnes využíva ako pomerne rozšírená relaxačná technika, všimol som si, že býva aj súčasťou firemných teambuildingov. Vtedy má väčšinou každý účastník bongo, na ktoré udiera rukami, ľudia sa zladia a táto technika býva používaná ako prostriedok uvoľnenia, vybitia, spoločného zážitku na stmelenie kolektívu.
Pokiaľ ide o šamanské bubnovanie, o ktoré tentokrát ide, prebieha to inak. Ide o spôsob riadenej meditácie, takisto sa tomu hovorí šamanská cesta. Počas bubnovania sa účastníci uvoľnia a pokúsia sa sledovať inštrukciu, ktorá súvisí s kontaktom s ich duchovným spojencom (silové zviera alebo učiteľ). Takisto bubon je iný: šaman ho drží v ruke zo spodnej strany, druhou rukou udiera na blanu bubna paličkou.

Čo si treba priniesť a ako sa na tento výnimočný zážitok pripraviť?
Príďte uvoľnení a naladení na krásny duchovný zážitok.Prieneste si len šatku na prikrytie očí, pohodlné a teplé oblečenie, aby vám nebolo chladno, keď budeme dlhšie ležať.
V priebehu nedeľného popoludnia spolu s Patrikom prežijeme štyri alebo päť bubnovaní. Jednotlivé bubnovania budú oddelené zdieľaním zážitkov v skupine.

Tešíme sa :)

BOOKING TU:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxb6jf1TRu95O9IiWndJnsYUpLNXscPPXt3rGVWNxBA8_HVQ/viewform

Meditáciu vedie: Patrik Záthurecký
cena: 9€

Miesto konania podujatia: Fun Fabric, Kamenné pole 4557/12, Liptovský Mikuláš
Dátum začiatku podujatia: 28. Mája 2017 13:30
Dátum ukončenia podujatia: 28. Mája 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0794N 19.6037E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Šamanské bubnovanie

Fotografie
Podobné podujatia