ŠAMORÍN SPRINT 2022

Podujatie Šamorín

ŠAMORÍN SPRINT

Spartan Sprint sú prekážkové preteky s dĺžkou 5 km, ktoré zmenia váš život. Toto sú naše základné preteky, rýchle preteky v členitom teréne vhodné pre nových aj vracajúcich sa pretekárov. Je to perfektná vstupná brána do sveta Spartanu. Sprint je súčasťou Spartan Trifecta.

TRASA
5 K, minimálne 20 prekážok, 45 min až 2 hodiny – závisí od kondície pretekára. To je všetko čo potrebujete vedieť... očakávať neočakávané. Ale prosím zvážte následujúce: Trasa je v cross country štýle, ktorá vás povedie lesom a krovinami, priekopami a možno aj horolezeckými prekážkami, nerovným terénom s krytými koreňami, drátmi, vodou, alebo klzkým povrchom. Preto je nutné zdôrazniť, že zranenia môžu nastať pri pádoch, zakopnutí, pošmyknutí atď. alebo pri prekonávaní prekážok. Okrem toho nebezpečie môže byť spôsobené pádmi ostatných účastníkov. Z toho dôvodu žiadame, aby ste upravili rýchlosť behu a chovanie podľa podmienok, viditeľnosti a priepustnosti na trase a danej prekážke.

PRAVIDLÁ & PREDPISY
V deň pretekov pri prezentácii obdržíte v štartovom sáčku štartové číslo, alebo čelenku. Jedno z toho je povinnosť nosiť viditeľne počas celého priebehu pretekov. To Vám tiež zvýši šancu dostať sa neskôr ľahšie k fotografiám. Nemôžete dať svoje štartové číslo inej osobe. Pretekov sa môže zúčastniť iba ten, kto odovzdá pri prezentácii podpísaný Reverz. Tu tiež obdržíte časový čip, ktorý je nutné nosiť na zápästí po celú dobu pretekov. Po dobehnutí do cieľa musíte časomierový čip odovzdať. Nie je možné, aby ste svoj časomierový čip dali inej osobe, pretože čip je naprogramovaný na vaše štartovné číslo a vaše meno. Pokiaľ neprekonáte prekážku čaká vás trest v podobe 30 angličákov - BURPEES. Niektoré prekážky sú povinné a musíte ich zdolať. V opačnom pripade nasleduje diskvalifikácia. Vynechanie prekážky, alebo nevykonanie angličákov má za následok udelenie diskvalifikácie. Po celej trase a na všetkých prekážkach sú rozmiestnení traťoví maršáli a rozhodcovia. Nesmiete si skracovať trasu. Môžete sa predbiehať na trase, ale nie na prekážkach. Buďte ohľaduplní vočí ostatným pretekárom.

Fotografie
Podobné podujatia