San Proper (NL)

Podujatie Bratislava

San Proper (NL) @Nu Spirit Club

Áno, čítate správne. Posledný februárový piatok zavíta do Bratislavy všestranný a rešpektovaný umelec San Proper. Za ostatných päťnásť rokov odohral nespočetne veľa setov v tých najlepších kluboch, ale nevyhol sa ani festivalom (dekmantel) či undegroundovým miestam. Rešpekt získava najmä za svoje housové a disco sety, no publikum vie vždy prekvapiť aj prepracovanými acid to afro beatmi v eklektických setoch. Od roku 2009 ho môžte poznať aj ako speváka a multiinštrumentalistu, ktorý v live show mieša spev s viacerými nástrojmi a hardwareom.

V piatok 23. februára sa v bratislavskom Nu Spirit Clube predstaví ako DJ, a môžte sa naozaj tešiť na zmes holandské šialenstvo.

support
bj piggo
džunyja g
wnchnz
rafo
tba

San Proper is a well-respected artist from the Amsterdam underground club scene. Over the last fifteen years, he has been spinning and playing live from major clubs and festivals to smaller bars and dodgy underground locations. He’s known and praised for his House & Disco sets, but also skilled in blending different styles from Acid to Afro-beat into an eclectic mix. Since 2009 he has been performing & presenting a solo live show chanting vocals and playing several live instruments alongside his hard- ware and digital gear.

Predpredaj lístkov v cene 6e v sieti Ticketportal SK od 27.12.

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte mailom na nuspirit.reserve@gmail.com

Miesto konania podujatia: Nu Spirit Club, Štúrova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 23. Februára 2018 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Februára 2018 06:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1436N 17.1133E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia San Proper (NL) @Nu Spirit Club

Meno organizátora: Nu Spirit Club
Fotografie
Podobné podujatia