Šarkaniáda na Rendezi

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Šarkaniáda na Rendezi

Srdečne Vás pozývame na tradičnú Šarkaniádu, ktorá sa uskutoční na Východnom (Rendezi), v športovom areáli na Sklabinskej ulici v sobotu 13.októbra 2018 od 15.00 – 17.30 h.

Čaká na vás spoločný štart šarkanov, tvorivé dielne pod záštitou OZ Mládež ulice, vystúpenie dua Lianka Grolmusová (finalistka Československej súťaže Hlas Slezska 2018) & Oliver, súťaž o „ Naj- šarkana“, tombola a predstaví sa aj šermiarska skupina Argyll.

Prineste si šarkana, ktorého ste si vyrobili a vymaľovali podľa vlastnej fantázie doma (nemusí lietať). Tri najkrajšie šarkany získajú vecné ceny. Ten, kto šarkana nevlastní, nech nezúfa. Bude mať možnosť si ho zakúpiť priamo na mieste. K dispozícii bude aj bufet s občerstvením.

V prípade nepriaznivého počasia (dažďa) sa stretneme v KS Impulz, kde si pozrieme kultúrny program a vyhodnotíme najkrajších šarkanov.

Vstup voľný.

Miestny úrad Mestskej časti Bratislava-Rača si Vás dovoľuje upozorniť, že zo spoločenských, kultúrnych a športových akcií organizovaných mestskou časťou sú vyhotovované zvukové a obrazové záznamy a fotografie, ktoré budú použité na spravodajské a propagačné účely o aktivitách mestskej časti.
Účasťou na týchto podujatiach udeľuje fyzická osoba súhlas s vyhotovovaním fotografií a iného audiovizuálneho materiálu a s jeho zverejnením na adrese webového sídla, na adrese oficiálnych stránok sociálnych sietí mestskej časti Bratislava-Rača a v periodiku Račiansky výber, výlučne za účelom prezentácie alebo poskytnutia informácií o podujatiach, v súlade s § 12 ods. 3 zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov.

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava