SCANDAL TOUR 2022

Podujatie Žilina

SCANDAL TOUR 2022

SCANDAL TOUR 2022- sexy vystúpenie striptérov zo skupiny HOT MEN DANCE v 6 slovenských mestách

KONEČNE! Dámy, poďme sa pozrieť na veľkolepé turné! Bude to SCANDAL!
A je to tu – nádych, výdych, a ešte raz nádych a výdych. Áno, dámy, konečne si môžete vyhodiť z kopýtka po dlhej pauze. Muži si budú konečne môcť pozrieť futbal bez výčitiek, vyraziť na pivo, zatiaľ čo sa dámy pôjdu zabávať. Po viacerých beznádejne vypredaných LEN PRE ŽENY TOUR, ktoré videli tisícky žien po celom Slovensku, je tu pokračovanie vo veľkolepom štýle, na Slovensko prichádza celosvetovo známa HOT MEN DANCE! Úspešný projekt, ktorý prináša tento rok zaujímavé prekvapenie. Hrozí, že sa turné opäť rýchlo vypredá, preto čím skôr zalarmujte kamarátky a naplánujte si májovú elektrizujúcu dámsku jazdu!

HOT MEN DANCE ako štýl: V podstate ide o kombináciu show dance a moderného tanca, ktorá sa spája s prvkami erotického tanca. Show dance zabezpečuje veľkolepé vystupovanie v kostýmoch, ktoré sú zoradené podľa určitého príbehu. Musí to byť v súlade s hudbou, štýlom, obsahom, choreografiou a tanečníkmi.

Spojenie show dance a modern dance znamená zmes moderných tanečných štýlov, ktorými môžu byť RnB, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance a ďalšie choreografické štýly. Štýl HOT MEN DANCE nie je obyčajný, vyššie spomínané dva štýly sa spájajú s unikátne rozvinutým erotickým tanečným umením, ktoré si netreba zamieňať so známou „kategóriou chippendale“.

Program je nabitý tematickými vystúpeniami, akrobatickými kúskami, strhujúcimi efektami, ale aj šarmom a eleganciou. Aj vo vašom meste si tak budete môcť vychutnať show Made in Hungary v podaní maďarskej skupiny HOT MEN DANCE. Chlapci už teraz pracujú na originálnych choreografiách! Celý večer bude moderovať nikto iný ako Tom Kave, už bývalý striptér, majster Európy v pánskom striptíze 2014. Bude to legendárne!

V skratke
program nabitý akrobatickými kúskami, veľkolepými efektami ale aj šarmom a eleganciou HOT MEN DANCE sa predstaví v 6 mestách po celom Slovensku programom sprevádza Tom Kave vzrušujúca erotická a tanečná zábava pre všetkých

Otvorenie sály: 19:00
Začiatok programu: 20:00

Na čo sa môžete tešiť:
súťaž a tombola o množstvo zaujímavých cien hudobné mixy rôznych žánrov dámy sa budú môcť exkluzívne vyfotiť so všetkými účinkujúcimi HOT MEN DANCE a na pamiatku si odnesú fotku vytlačenú priamo na mieste tematické vystúpenia zahraničných účinkujúcich show nabitá akrobatickými kúskami, šarmom a eleganciou after party v každom meste moderátor Tom Kave

Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava