Scena_FM najt Klub Lúč

Podujatie Trenčín

18. decembra vás do Trenčína pozýva nielen  moderátorská dvojica Galager a Yanko Kral, ale aj domáca dnb špička - producent B-Complex. Za mixpultom sa vystriedajú s  ďalšími skvelými dídžejmi, o prvotriedny hudobný zážitok sa takisto postarajú aj Sir Bakulu a domáca Face2bass crew.


Scena_FM Najt bude pokračovať aj v roku 2016 s minimálne troma zastávkami, ktorými sú Košice, Žilina a Prievidza.

 

B-complex je drum&bassový projekt Maťa Lenického z Bratislavy. Momentálne je našim najúspešnejším interprétom za hranicami Slovenska. Vďaka veľmi úspešnému songu Beautiful Lies, ktorý vydalo svetoznáme vydavaťeľstvo Hospital Records, sa mu podarilo preraziť aj za hranicami Slovenska. B-complex Vypredal svoje koncerty napr. na Novom Zelande, Holandsku, Belgicku, Austrálii, Anglicku, Los Angeles atď.

 

DJ Yanko Kral patrí technicky k špičke slovenských DJov. Bol takmer 10 rokov koncertným DJom jednej z najznámejších slovenských hip hopových skupín H16. V jeho spomínaných eklektických setoch nájdete hip hop, trap, dnb, uk grime, house a mnoho iného.

 

GALAGHA hráva polámané beaty už dvadsať rokov a je považovaný za jedného z otcov slovenského drum&bassu. V 90-tych rokoch spolu s DJom Gabannom založili Drumatique crew a postavili základy pre dnešnú rozmanitú scénu.

 

SIR BAKULU nie je na slovenskej drum&bassovej scéne žiadnym nováčikom. V bratislavskej Radosti bol rezidentom akcie Drum 4 Bass a spolu s DJom Slightom roztočili šialenstvo s názvom Special Place.

 

Face2bass je djská crew z Trenčína. Ako už napovedá názov, venujú sa djingu  a produkcii rôznych odnoží bass music a to už od roku 2009. Chalani hrali napríklad v Prahe, Mníchove či v ďalekom Paríži a mohli ste ich vidieť aj na festivaloch Uprising alebo Pohoda Indoor festival.

Meno organizátora: Scena_FM
Fotografie
Podobné podujatia