SCORPION´S SONGS SYMPHONIC

Podujatie Bratislava

SCORPION´S SONGS SYMPHONIC

LEGENDÁRNY BÝVALÝ BUBENÍK SKUPINY SCORPIONS HERMAN RAREBELL
prináša novú iskru skladbám SCORPIONS NAŽIVO v roku 2021!!!

V rokoch 1977 až 1996 bol 19 rokov bubeníkom skupiny SCORPIONS počas zlatej éry kapely! Google hovorí, že skupina dodnes predala viac ako 100 miliónov albumov! Nastal čas znovu predstaviť staronové skladby spoločne s orchestrom THE HURRICANE v nových aranžmánoch pre kapelu a orchester! HERMAN RAREBELL je tiež autorom väčšiny piesní rockovej legendy ako DON´T STOP AT THE TOP, PASSION RULES THE GAME a to sú len niektoré z nich... a samozrejme majstrovského diela ROCK YOU LIKE A HURRICANE.

V roku 2021 môžu fanúšikovia v Nemecku, Rakúsku, Poľsku, Česku, Slovensku a na Ukrajine ešte raz počuť a vidieť bubenícku legendu NAŽIVO! Skladby skupiny Scorpions neboli v Európe nikdy predtým prezentované takýmto elegantným orchestrálnym spôsobom! Samozrejme budete počuť aj niekoľko príbehov o živote na cestách a o tom, čo sa dialo v zákulisí... alebo o prvej návšteve Ruska a Kremľa, o rozhovore s prezidentom Michaelom Gorbačovom a o piesni Wind of Change, predtým než vôbec vznikla…

Steny koncertných sál sa budú otriasať, keď ich zasiahnu Hermanove dvojkopy! Herman Rarebell spoločne s usporiadateľom turné Tobym Thalhammerom z Piosenka Plus sú presvedčení, že na Vás čaká nový skvelý hudobný zážitok, ktorý prekoná všetky hranice!!!

20:00

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava