Semblant

Podujatie Bratislava

Semblant + special guests

SEMBLANT po prvýkrát na Slovensku !!

Jediná show pre Česko -Slovensko, Maďarsko a Rakúsko !!

Jedna z najznámejších brazílskych dark /gothic metalových kapiel SEMBLANT na čele s charizmatickou Mizuho Lin prichádza v rámci európskeho turné po prvýkrát na Slovensko.
Kapela vznikla v roku 2006 a po niekoľkých zmenách v zostave sa zastabilizovala a postupne sa stala jednou z najdôležitejších dark/gothic metalových kapiel v Brazílii a je považovaná jednou z prvých „Vampiric“ metalových skupín v krajine. Napriek svojím charakteristikám, nie je možné označiť presne zvuk kapely a presne je zaradiť do hudobného štýlu. Kapela má extrémne ťažký zvuk (vedený dvoma siedmimi strunovými gitarami a rýchlymi a presnými bicími) plus veľa všestranných vokálov, ktoré prezentuje Sergio a sexi Mizuho .
Ako support sa predstaví Secret Rule talianska metalová skupina s ženským hlasom, a fínska modern metalová kapela As I May, ktorá kombinuje melodický metal, post hardcore a metalcore a nemecká metalová kapela VII ARC.

Predpredaj lístkov:
• cez Predpredaj.sk, Predprodej.cz
• vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI: Rock Hard Slovakia,
Mediálni partneri: Headbanger, Rocker.sk, Music–zone.eu,Valhalla, citylife.sk, Fobiazine.cz, Orbis metallum, Free Metal Promotion, Slovak Metal Army, Metalexpress, Stormbringer, Perun.hr, Metal- mania.sk a Musicgate.cz.

Začiatok podujatia: 17. 4. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 17. 4. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia