Sendreiovci & Kokavakere Lavutára

Podujatie Trenčianske Teplice

Sendreiovci a Kokavakere Lavutára sú vynikajúci hudobníci, ktorí patria medzi najznámejšie slovenské kapely hrajúce cigánsku muziku. Ich koncerty pripomínajú bazén v lete - sú plné tlačiacich sa ľudí, ktorí sa chcú osviežiť chytľavými melódiami. Sendreiovci, ktorí v minulosti spolupracovali aj s kapelou Para, majú za sebou mnohé vystúpenia po celom Slovensku a dostali sa aj za hranice. Vystúpili na koncertoch v Moskve, Londýne, Berlíne, New Yorku, Bologni, Prahe, Budapešti, Krakowe a Lubljane. Ich prirodzený talent si všimol aj hudobný skladateľ Hans Zimmer a nahral s nimi hudbu k hollywoodskemu filmu Sherlock Holmes: Hra tieňov. Sendreiovci a ich skupina uchovávajú autentický cigánsky folklór a túto tradíciu prenášajú z generácie na generáciu.

Koncert je súčasťou festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.hudobneleto.sk.

Vstupenky:

Vstupenky na podujatie zakúpite na www.ticketportal.sk, v Kúpeľnom hoteli PAX Trenčianske Teplice, TIK Trenčianske Teplice, v KIC Trenčín a na mieste v deň podujatia v Kursalone Trenčianske Teplice.


Viac informácií nájdete na:

https://www.hudobneleto.sk/

https://www.facebook.com/hudobneleto/

Fotografie
Podobné podujatia
JAREK NOHAVICA 21.04.2024
Overené podujatieJAREK NOHAVICA 21.04.2024
Posádkový klub - ODA, Trenčín
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
Úvod do meditácie
Overené podujatieÚvod do meditácie
New You štúdium, Trenčín
Svetový Slovák Štefánik
Overené podujatieSvetový Slovák Štefánik
ND Štefánikov, Brezová pod Bradlom