SHARE Festival / multi-kulti afterparty

Podujatie Bratislava

SHARE Festival / multi-kulti afterparty

What can dancers do after dance festival? Dance...for sure! We decided to prepare multigenre afterparty full of different kinds of music included indie, funky, latino, balkan, gypsy, reggae and drum and bass.

LINE - UP:
22:00 - 23:30 SKUBIZKUBY
23:30 - 01:30 DJ PAOLO
01:30 - 03:00 M-CEE


english version:

SKUBIZKUBY
https://www.mixcloud.com/skubizkuby/
https://www.facebook.com/skbdj/
Skubizkuby has his own sessions in slovak radio and he specialised mainly on indie hits. For the beginning it will tune us for dancing!

DJ PAOLO
Paolo is moving in the backstage of showbiz for ages. Except of production work he does his own music productions, broadcasts in radio and during free time he loves to dance as you all. That's why he is going to play mixture of Funky, jazz, latino, reggae and ska. Of course, don't forget about gypsy balkan style!

M-CEE
https://www.mixcloud.com/mcee/
When he first time heard drum n bass tune, was about fifteen and it was immediately the start of his dnb career. From the very first moment until now he loves vinyls, collects them and plays oldschool dnb. On the other hand Michal plays a lot of fresh stuff which you will definetelly enjoy!

Slovak version:

SKUBIZKUBY
Skubizkuby má svoje vlastné sešn v slovenskom rádiu Tlis a špecializuje sa najmä na indie hits. Na začiatok nás to príjemne naladí a povzbudí k tancu!

DJ PAOLO
Paolo sa už roky pohybuje v zákulisí showbiznisu, a okrem produkčnej činnosti sa venuje aj vlastnej hudobnej produkcii, vysielaniu v rádiu a vo voľnom čase aj tancu, ktorý tak ako vy miluje, a preto vám do tanca zahrá zmes Funky, jazzu, latina, reagge, ska a samozrejme nebude chýbať ani gypsy balkan style.

M-CEE
Keď prvýkrát počul zvuk drum and bass-u mal okolo 15 rokov a to naštartovalo jeho dnb kariéru. Od prvého momentu až doteraz miluje platne, zbiera ich a hrá oldschool dnb. Na druhej strane Michal hrá veľa fresh vecičiek, ktoré si zaručene užijete!

Miesto konania podujatia: Café Berlinka SNG, Námestie Ľudovíta Štúra 4, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Júna 2017 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Júna 2017 03:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1402N 17.1095E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia SHARE Festival / multi-kulti afterparty

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
Svetový Deň Cirkusu 2024
Overené podujatieSvetový Deň Cirkusu 2024
Karloveské centrum kultúry, Bratislava
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava