Silné Reči Sezóna sa Začína v Prešove

Podujatie Prešov

Silné Reči Sezóna sa Začína v Prešove

Lovecká sezóna sa začína! Záujmová skupina komikov pod vedením poľovníckeho majstra Jána Gorduliča vyráža na lov. Diviaky, diváci i diváčky, držte si pierka v klobúkoch, bude to naozaj ostré.

Komici sú po letnej pauze vydovolenkovaní, odýchnutí a pripravení podeliť sa s vami o zážitky, ktorých majú plné zásobníky. Lovu zdar.

Lístky už čoskoro v predaji na Ticketportal SK

Na polovníckych združeniach Vás budú loviť:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.com

Jaro Abaffy
Pochádza z Popradu, čo je počuť na jeho prízvuku, vidieť na jeho vystupovaní a cítiť na jeho podtatranskom prístupe k životu. Do Silných Rečí prišiel po svojom skvelom vystúpení na open mike počas jednej z show. Pracuje ako systémový administrátor, čo sa silno prejavilo na jeho psychike.

Tomáš Hudák
Jeden z najtalentovanejších slovenských humoristov súčasnosti. Pracoval pre SME, TV Markízu a RTVS. Svoje šialenejšie ja prezentuje v stand-up comedy show.

Marián Psár
CP-čkár z Košíc, ktorý prišiel kradnúť prácu poctivým standupistom. Svojím šarmantným úsmevom si získava priazeň žien a zachraňuje situáciu, keď sa ako jediný smeje na svojich vtipoch.

Miesto konania podujatia: Wave Klub, hlavna 121, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 24. Septembra 2016 18:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0001N 21.239E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči Sezóna sa Začína v Prešove

Fotografie
Podobné podujatia