Silné Reči v Clube Hron

Podujatie Bratislava

Lovecká sezóna sa začína! Záujmová skupina komikov pod vedením poľovníckeho majstra Jána Gorduliča vyráža na lov. Diviaky, diváci i diváčky, držte si pierka v klobúkoch, bude to naozaj ostré. 

Komici sú po letnej pauze vydovolenkovaní, odýchnutí a pripravení podeliť sa s vami o zážitky, ktorých majú plné zásobníky. Lovu zdar.

Predpredaj vstupeniek prebieha priamo v Clube Hron, alebo na predpredaj.sk

Na polovníckych združeniach Vás budú loviť:

Ján Gordulič 
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.com

Martin Hatala 
Bol členom klubu historického šermu a počúva rock a metal, čo znamená, že to nemá v živote ľahké. Rád sa psychicky týra a preto vystupuje aj u nás v show.

Gabo Žifčák
Mladý muž zápasiaci s príkoriami života v sebe objavil komediálany talent keď sa pokúšal nájsť si priateľku. Odvtedy ho výrazne rozvinul, no je stále single.

Jakub Lužina 
Mladý a talentovaný bábkoherec zistil, že nadávať deťom sa nepatrí a tak sa radšej rozhodol pre stand up comedy. Tu môže vulgárne ale so šarmom dourážať všetkých naokolo a dostane za to ešte aj zaplatené.

LÍSTKY v predaji osobne u nás a cez PREDPREDAJ.SK - 
http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/8127/silne-reci
Meno organizátora: Club Hron
Fotografie
Podobné podujatia