Silné Reči v Encore the club v Prešove

Podujatie Prešov

Silné Reči v Encore the club v Prešove

Deviata sezóna Silných Rečí sa bude niesť opäť v tempe, kedy sa spoločne s komikmi vydáme na nekonečnú tour po nielen slovenských mestách. Noví komici v našich radoch, nové historky a autorský humor ťa budú čakať aj v tvojom klube. Stačí sledovať www.fb.com/silnereci/events
Lístky v predaji v sieti Ticket portal UŽ ČOSKORO!
V prešovskom ENCORE the clube to v stredu 6. septembra rozbalí pätica našich komikov v zložení:

Gabo Žifčák
Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Vo voľnom čase sa venuje najmä teórii borovičky. Jeho najväčším životným cieľom bolo nájsť si frajerku, ale potom si povedal, že človek by si mal v živote dávať reálne ciele. Jeho ľudový humor zo života si určite nájde cestu aj k vám.

Jakub Gulík
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a neúspešný bábkoherec, ktorý ráno rozosmieva malé deti a večer uráža ich rodičov. Medzitým nenávidí celý svet. Áno, teba tiež. Napriek tomu, že pôsobí, že nevychodil ani prvý stupeň, je schopný písať scenáre a odmoderovať kvíz v Urban Bistre. Ktoré samozrejme nenávidí tiež.

Simona
Obyčajná prvomatka zo Severu, ktorá vychováva svoju ratolesť mužského pohlavia bez biopotravín. Vydatá exfeministka, dennodene snažiaca sa presvedčiť manžela, že aj on môže byť raz človekom. Nemá rada psy, ufrflaných dôchodcov no zbožňuje smiech a politiku.

Matej Makovický
Noví komik v našich radoch, ktorý zaujal na openmikeu a odvtedy to skúša na doskách, ktoré znamenajú svet. Teda minimálne humor, ktorý mu rozhodne nechýba.

www.nuspirit.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: ENCORE the club, Sabinovská 1, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 6. Septembra 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 6. Septembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0025N 21.2387E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Encore the club v Prešove

Meno organizátora: SILNÉ REČI stand-up comedy show
Fotografie
Podobné podujatia