Silné Reči v Nových Zámkoch

Podujatie Nové Zámky

Silné Reči v Nových Zámkoch

Lístky v predaji priamo v Irish Castle Pub / official. Viac info na http://www.irishcastlepub.sk/ alebo na číslach 0911919540 / 0902919531

Deviata sezóna Silných Rečí sa bude niesť opäť v tempe, kedy sa spoločne s komikmi vydáme na nekonečnú tour po nielen slovenských mestách. Noví komici v našich radoch, nové historky a autorský humor ťa budú čakať aj v tvojom klube. Stačí sledovať www.fb.com/silnereci/events

V novozámockom Irish Castle Pube to vo štvrtok 14. septembra rozbalí šestica našich komikov v zložení:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Lujza Schrameková
Talentovaná herečka, ktorá sa nebojí hovoriť veci na rovinu sa v stand-up comedy našla. Prostredníctvom svojich komediálnych vystúpení si lieči traumy z manželského života a dvoch detí.

Jakub Gulík The GulloShow
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Martin Hatala Stand-up
Najodvážnejší šofér na svete, lebo jazdí po Bratislave na dvanásťročnej Thálii s košickou značkou. Najprv kvôli tomu trpel depresiami, ale odkedy začal robiť standup, trpia už len jeho diváci.

Jakub Zitron Ťapák
Jakub Ťapák alias Citron, sa pol života venuje tancu v Street Dance Academy Laciho Strikea, odkiaľ sa prepracoval až k učeniu detí. Svojim pohodovým vystupovaním sa ľuďom predstavil v relácii pre mladých Park, a na pódium Silných Rečí sa prepracoval cez openmike.

Matej Makovický
Noví komik v našich radoch, ktorý zaujal na openmikeu a odvtedy to skúša na doskách, ktoré znamenajú svet. Teda minimálne humor, ktorý mu rozhodne nechýba.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Irish Castle Pub / official, Majzonovo námestie 2/B, Nové Zámky
Vstupenky: http://www.irishcastlepub.sk/
Dátum začiatku podujatia: 14. Septembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Septembra 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 47.9877N 18.164E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Nových Zámkoch

Meno organizátora: SILNÉ REČI stand-up comedy show
Fotografie
Podobné podujatia