Silné Reči v Piešťanoch

Podujatie Piešťany

Silné Reči v Piešťanoch

Lístky v predaji v sieti Ticketportal SK alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/Event/SILNE_RECI

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmimi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Celú jarnú sezónu nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

Piešťanský pivovar Žiwell bude hostiť týchto komikov:

Gabo Žifčák
Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Vo voľnom čase sa venuje najmä teórii borovičky. Jeho najväčším životným cieľom bolo nájsť si frajerku, ale potom si povedal, že človek by si mal v živote dávať reálne ciele. Jeho ľudový humor zo života si určite nájde cestu aj k vám.

Tomi Hudák
Jeden z najtalentovanejších slovenských humoristov súčasnosti. Pracoval pre SME, TV Markízu a RTVS. Svoje šialenejšie ja prezentuje v stand-up comedy show.

Nasi
Študentka z Iránu, ktorá sa rozhodla to rozbaliť na Slovensku. Vzrastom maličká, najvýchodnejšia východniarka a imigrant na plný úväzok. Najsexi chlap zo skupiny komikov s bradou, len o trochu menej strašidelnou ako tá Siova. Nasi je zabávač s nádychom exotiky, ktorej chcete tlieskať.

Jakub Ťapák
Jakub Ťapák alias Citron, sa pol života venuje tancu v Street Dance Academy Laciho Strikea, odkiaľ sa prepracoval až k učeniu detí. Svojim pohodovým vystupovaním sa ľuďom predstavil v relácii pre mladých Park, a na pódium Silných Rečí sa prepracoval cez openmik.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Piešťanský pivovar Žiwell, Rekreačná 3, Piešťany
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/SILNE_RECI
Dátum začiatku podujatia: 22. Júna 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.5744N 17.8251E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Piešťanoch

Fotografie
Podobné podujatia