Silné Reči v Ružomberku

Podujatie Ružomberok

Silné Reči v Ružomberku

Lístky v predaji priamo v Kine Kultúra alebo na http://www.kino.ruzomberok.sk/

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmimi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Celú jarnú sezónu nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

V Kino Kultúra Ružomberok vystúpia v utorok 2. mája títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.com

Jakub Gulík The GulloShow
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Michael Szatmary - Stand Up Comedy
Vyštudovaný politológ, dlhoročný televízny spravodajca a muzikant, ktorý zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný a preto sa radšej venuje naplno humoru a dcére. Keby Jerry Seinfeld nebol starší a lepší, určite by sa učil od neho. Je tiež je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)óór.

Simona
Rodáčka zo Žiliny, ktorá skorej ako objavila čaro standupu, pričuchla mestskému divadlu, hraniu či réžii. Potom, čo v sebe objavila mrchu alias feministku sa objavila v ČSMT až napokon zakotvila v Silných Rečiach.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Kino Kultúra Ružomberok, A. Bernoláka 1, Ružomberok
Dátum začiatku podujatia: 2. Mája 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Mája 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0831N 19.3022E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Ružomberku

Fotografie
Podobné podujatia