Silné Reči v Šamoríne

Podujatie Šamorín

Silné Reči v Šamoríne

Lístky v cene 15€ v predaji v sieti PREDPREDAJ.SK alebo priamo na recepcii hotela X-BIONIC.

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmymi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Už začiatkom roka nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

V rezorte x-bionic® sphere hotela Tuli Cinema vás autorským humorom a spŕškou vtipov zahrnú títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladatel a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášnou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s krestanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.com

Tomi Hudák
Jeden z najtalentovanejších slovenských humoristov súcasnosti. Pracoval pre SME, TV Markízu a RTVS. Svoje šialenejšie ja prezentuje v stand-up comedy show.

Lujza
Talentovaná herecka, ktorá sa nebojí hovorit veci na rovinu sa v stand-up comedy našla. Prostredníctvom svojich komediálnych vystúpení si lieci traumy z manželského života a dvoch detí.

Gabo Žifčák
Mladý muž zápasiaci s príkoriami života v sebe objavil komediálany talent ked sa pokúšal nájst si priatelku. Odvtedy ho výrazne rozvinul, no je stále single.

www.silnereci.sk
www.instagram.com/silne_reci
www.youtube.com/silnereci

Miesto konania podujatia: x-bionic sphere, Dubová 33 Čilistov, Šamorín
Dátum začiatku podujatia: 7. Marca 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Marca 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.0166N 17.2996E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Šamoríne

Fotografie
Podobné podujatia